1
Snijd de Galia meloen in 2, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in stukken.
2
Snijd de ciabatta in plakken van 2 cm dikte en gebruik de helft van de olijfolie om ze in de pan aan beide zijden goudbruin te toasten.
3
Schik de rucola in een schaal. Scheur de mozzarella in stukken en schik deze samen met de gandaham en de meloenblokjes over de salade. Verdeel de basilicumblaadjes over de mozzarella. Kruid met peper en zout en werk af met de rest van de olijfolie, zeste van citroen en sprenkel er de balsamicoazijn over.
4
Serveer de salade met ciabatta toasten.
1
Snijd de Galia meloen in 2, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in stukken.
2
Snijd de ciabatta in plakken van 2 cm dikte en gebruik de helft van de olijfolie om ze in de pan aan beide zijden goudbruin te toasten.
3
Schik de rucola in een schaal. Scheur de mozzarella in stukken en schik deze samen met de gandaham en de meloenblokjes over de salade. Verdeel de basilicumblaadjes over de mozzarella. Kruid met peper en zout en werk af met de rest van de olijfolie, zeste van citroen en sprenkel er de balsamicoazijn over.
4
Serveer de salade met ciabatta toasten.