1
Kook de aardappelen gedurende ± 30 min. in de schil in kokend gezouten water (houd ze in het oog).
2
Gril de ribs 20 min. op de barbecue en draai ze af en toe om (thuis kun je ze ook 30 min. in een voorverwarmde oven van 180°C schuiven).
3
Leg de gekookte aardappelen op een plank, plet ze lichtjes maar laat ze heel (gebruik een spatel of een kleine braadpan, dat is gemakkelijker). Bak ze op een matig vuurtje goudbruin, in een braadpan met de boter. Kruid met peper, met zout en voeg op het einde van de kooktijd gehakte peterselie toe.
4
Maak een slaatje met de tomaten in partjes, de rucola, de rode ui, de olijfolie, de azijn, peper en zout.
5
Snijd de ribs in porties van 2 of 3 beentjes en meng ze met de barbecuesaus. Serveer ze met het slaatje en de aardappelen.
1
Kook de aardappelen gedurende ± 30 min. in de schil in kokend gezouten water (houd ze in het oog).
2
Gril de ribs 20 min. op de barbecue en draai ze af en toe om (thuis kun je ze ook 30 min. in een voorverwarmde oven van 180°C schuiven).
3
Leg de gekookte aardappelen op een plank, plet ze lichtjes maar laat ze heel (gebruik een spatel of een kleine braadpan, dat is gemakkelijker). Bak ze op een matig vuurtje goudbruin, in een braadpan met de boter. Kruid met peper, met zout en voeg op het einde van de kooktijd gehakte peterselie toe.
4
Maak een slaatje met de tomaten in partjes, de rucola, de rode ui, de olijfolie, de azijn, peper en zout.
5
Snijd de ribs in porties van 2 of 3 beentjes en meng ze met de barbecuesaus. Serveer ze met het slaatje en de aardappelen.