1
Bak de garnalen kort in een pan.
2
Snijd de avocado's doormidden en schil ze. Snijd één avocado in dunne plakjes om een rozet te maken.
3
Plaats de plakjes avocado zodat ze elkaar overlappen.
4
Leg een rozet op elk bord.
5
Snijd de andere avocado in blokjes.
6
Meng de blokjes avocado, citroensap, bieslook, Piment d’Espelette, zout en peper naar smaak in een kom.
7
Snijd de garnalen in stukjes, maar bewaar er enkele ter decoratie. Voeg de stukjes gesneden garnalen toe aan het mengsel.
8
Lepel het mengsel in het midden van de avocado-rozet.
9
Heb je een bio-citroen? Rasp dan wat citroenschil over je gerecht.
10
Voeg een scheutje olijfolie en een beetje Piment d’Espelette toe.
1
Bak de garnalen kort in een pan.
2
Snijd de avocado's doormidden en schil ze. Snijd één avocado in dunne plakjes om een rozet te maken.
3
Plaats de plakjes avocado zodat ze elkaar overlappen.
4
Leg een rozet op elk bord.
5
Snijd de andere avocado in blokjes.
6
Meng de blokjes avocado, citroensap, bieslook, Piment d’Espelette, zout en peper naar smaak in een kom.
7
Snijd de garnalen in stukjes, maar bewaar er enkele ter decoratie. Voeg de stukjes gesneden garnalen toe aan het mengsel.
8
Lepel het mengsel in het midden van de avocado-rozet.
9
Heb je een bio-citroen? Rasp dan wat citroenschil over je gerecht.
10
Voeg een scheutje olijfolie en een beetje Piment d’Espelette toe.