ā­ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! šŸŽ‰Naar de selectie >

Recept zoekresultatenRollade van gevogelte met roquefort en gekarameliseerd witloof
Delhaize logo

Rollade van gevogelte met roquefort en gekarameliseerd witloof

Rollade van gevogelte met roquefort en gekarameliseerd witloof
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediƫnten voor

Ingrediƫnten
4 porties
  • 1/4 bosje platte peterselie
  • 4 biokipfilets
  • 100 g roquefort
  • 1/4 bosje bieslook
  • 3 zakjes miniwitloof
  • 40 g boter
  • 2 kl bruine suiker
  • roze peper
  • zout
  • 1 e.l. olijfolie
  • zwarte peper
  • 1/4 bosje platte peterselie
  • 4 biokipfilets
  • 100 g roquefort
  • 1/4 bosje bieslook
  • 3 zakjes miniwitloof
  • 40 g boter
  • 2 kl bruine suiker
  • roze peper
  • zout
  • 1 e.l. olijfolie
  • zwarte peper

Begin met koken

: 35 min.
1
Smelt de helft van de boter in een sauteerpan en leg er het witloof in. Voeg 5 cl water bij, bestrooi met bruine suiker, zwarte peper en zout. Dek de pan af en laat 30 min. stoven op een zacht vuur. Draai het witloof af en toe.
2
Plet de kipfilets met een vleeshamer of een deegrol. Zout en peper beide kanten.
3
Snipper platte peterselie en het bieslook. Plet de roquefort. Verdeel de roquefort en de kruiden over de kippenescalopes en maak er rolletjes van. Fixeer met een tandenstoker.
4
Warm de rest van de boter op in een pan en bak de rollades op een zacht vuur. Draai regelmatig om.
5
Dien op met het gekarameliseerde witloof en bestrooi met geplette roze peper.
1
Smelt de helft van de boter in een sauteerpan en leg er het witloof in. Voeg 5 cl water bij, bestrooi met bruine suiker, zwarte peper en zout. Dek de pan af en laat 30 min. stoven op een zacht vuur. Draai het witloof af en toe.
2
Plet de kipfilets met een vleeshamer of een deegrol. Zout en peper beide kanten.
3
Snipper platte peterselie en het bieslook. Plet de roquefort. Verdeel de roquefort en de kruiden over de kippenescalopes en maak er rolletjes van. Fixeer met een tandenstoker.
4
Warm de rest van de boter op in een pan en bak de rollades op een zacht vuur. Draai regelmatig om.
5
Dien op met het gekarameliseerde witloof en bestrooi met geplette roze peper.
Nutritionele informatie
Energie: 432 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Diner
Hoofdgerecht