1
Smelt de helft van de boter in een sauteerpan en leg er het witloof in. Voeg 5 cl water bij, bestrooi met bruine suiker, zwarte peper en zout. Dek de pan af en laat 30 min. stoven op een zacht vuur. Draai het witloof af en toe.
2
Plet de kipfilets met een vleeshamer of een deegrol. Zout en peper beide kanten.
3
Snipper platte peterselie en het bieslook. Plet de roquefort. Verdeel de roquefort en de kruiden over de kippenescalopes en maak er rolletjes van. Fixeer met een tandenstoker.
4
Warm de rest van de boter op in een pan en bak de rollades op een zacht vuur. Draai regelmatig om.
5
Dien op met het gekarameliseerde witloof en bestrooi met geplette roze peper.
1
Smelt de helft van de boter in een sauteerpan en leg er het witloof in. Voeg 5 cl water bij, bestrooi met bruine suiker, zwarte peper en zout. Dek de pan af en laat 30 min. stoven op een zacht vuur. Draai het witloof af en toe.
2
Plet de kipfilets met een vleeshamer of een deegrol. Zout en peper beide kanten.
3
Snipper platte peterselie en het bieslook. Plet de roquefort. Verdeel de roquefort en de kruiden over de kippenescalopes en maak er rolletjes van. Fixeer met een tandenstoker.
4
Warm de rest van de boter op in een pan en bak de rollades op een zacht vuur. Draai regelmatig om.
5
Dien op met het gekarameliseerde witloof en bestrooi met geplette roze peper.