1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Rasp de kaas en hak de hazelnoten grof. Bedek een bakplaat met een vel bakpapier en verdeel de gehakte noten erover. Bestrooi met de helft van de geraspte kaas en rooster in de oven. Laat even afkoelen.
3
Bak de risotto glazig in 1 el olijfolie en voeg beetje bij beetje warm water toe. Wacht telkens tot het water volledig opgenomen is door de risotto alvorens opnieuw water toe te voegen. Laat zachtjes pruttelen gedurende 20 min. Voeg de koude boter en de resterende kaas toe en meng. Kruid met peper en zout.
4
Pluk de blaadjes waterkers en mix fijn met een scheutje water. Giet de room erbij, kruid met peper en zout en meng. Warm kort op.
5
Serveer de risotto met de waterkerscrème en de geroosterde hazelnoten.
6
Servez le risotto avec la crème de cresson et les noisettes grillées.
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Rasp de kaas en hak de hazelnoten grof. Bedek een bakplaat met een vel bakpapier en verdeel de gehakte noten erover. Bestrooi met de helft van de geraspte kaas en rooster in de oven. Laat even afkoelen.
3
Bak de risotto glazig in 1 el olijfolie en voeg beetje bij beetje warm water toe. Wacht telkens tot het water volledig opgenomen is door de risotto alvorens opnieuw water toe te voegen. Laat zachtjes pruttelen gedurende 20 min. Voeg de koude boter en de resterende kaas toe en meng. Kruid met peper en zout.
4
Pluk de blaadjes waterkers en mix fijn met een scheutje water. Giet de room erbij, kruid met peper en zout en meng. Warm kort op.
5
Serveer de risotto met de waterkerscrème en de geroosterde hazelnoten.
6
Servez le risotto avec la crème de cresson et les noisettes grillées.