Recept zoekresultatenEverzwijnragout met mosterdsaus en polenta met olijven
Recept zoekresultatenEverzwijnragout met mosterdsaus en polenta met olijven
Delhaize logo
  • Everzwijnragout met mosterdsaus en polenta met olijven

Everzwijnragout met mosterdsaus en polenta met olijven

Everzwijnragout met mosterdsaus en polenta met olijven
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 300 g kerstomaten
  • 1/2 el peperkorrels
  • 1 el jeneverbessen
  • 5 teentjes knoflook
  • 2 stengels selder
  • 1 fles pittige rode wijn
  • 70 g gezouten boter
  • 4 e.l. olijfolie
  • 4 el mosterd op oude wijze
  • 3 el ruwe rietsuiker
  • 1 el tomatenconcentraat
  • 2 el bloem
  • 100 g ontpitte zwarte olijven
  • 70 g geraspte parmezaan
  • 250 g polenta
  • 1 l water
  • 800 g everzwijnragout
  • 1 kruidentuiltje
  • 2 wortelen
  • 1 ui
  • peper
  • verse oregano of gedroogde marjolein
  • 1 blokje groentebouillon
  • 300 g kerstomaten
  • 1/2 el peperkorrels
  • 1 el jeneverbessen
  • 5 teentjes knoflook
  • 2 stengels selder
  • 1 fles pittige rode wijn
  • 70 g gezouten boter
  • 4 e.l. olijfolie
  • 4 el mosterd op oude wijze
  • 3 el ruwe rietsuiker
  • 1 el tomatenconcentraat
  • 2 el bloem
  • 100 g ontpitte zwarte olijven
  • 70 g geraspte parmezaan
  • 250 g polenta