1
Dompel de rogvleugels in een grote pot kokend water. Haal de pan meteen van het vuur en laat 3 à 4 min. rusten (naargelang de grootte van de vis). Giet af, spoel onder koud water en laat afkoelen.
2
Hak de lente-uitjes, de zeste van de halve citroen, de dille, de bieslook, de augurken en de kappertjes fijn. Doe alles in een slakom.
3
Verwijder het vel van de rogvleugels en verkruimel de vis. Meng de verkruimelde vis, de kaaswrongel, het citroensap (naar eigen smaak), de olijfolie, peper en zout met de andere ingrediënten in de slakom.
4
Dien koel op als voorgerecht. Geef er geroosterd brood en een slaatje bij. Ook leuk als aperitiefhapje, op toastjes.
1
Dompel de rogvleugels in een grote pot kokend water. Haal de pan meteen van het vuur en laat 3 à 4 min. rusten (naargelang de grootte van de vis). Giet af, spoel onder koud water en laat afkoelen.
2
Hak de lente-uitjes, de zeste van de halve citroen, de dille, de bieslook, de augurken en de kappertjes fijn. Doe alles in een slakom.
3
Verwijder het vel van de rogvleugels en verkruimel de vis. Meng de verkruimelde vis, de kaaswrongel, het citroensap (naar eigen smaak), de olijfolie, peper en zout met de andere ingrediënten in de slakom.
4
Dien koel op als voorgerecht. Geef er geroosterd brood en een slaatje bij. Ook leuk als aperitiefhapje, op toastjes.