Recept zoekresultatenRavioli van kreeft en grijze garnalen, citroenroom en foreleieren
Recept zoekresultatenRavioli van kreeft en grijze garnalen, citroenroom en foreleieren
Delhaize logo
  • Ravioli van kreeft en grijze garnalen, citroenroom en foreleieren
    B

Ravioli van kreeft en grijze garnalen, citroenroom en foreleieren

Ravioli van kreeft en grijze garnalen, citroenroom en foreleierenB
Moeilijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 levende kreeften van 500 g/stuk
  • 200 g gepelde grijze garnalen
  • 50 g foreleitjes
  • 2 preiwitten
  • 1 lente-uitje
  • 1 biocitroen
  • 1 bussel koriander
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 2,5 dl room
  • 2 el olijfolie
  • 20 g boter
  • 100 g grof zeezout
  • peper
  • ijsblokje
  • 3 eidooiers (voor het raviolideeg)
  • 320 g bloem (voor het raviolideeg)
  • 3 cl olijfolie (voor het raviolideeg)
  • 1/2 kl zout (voor het raviolideeg)
  • 2 levende kreeften van 500 g/stuk
  • 200 g gepelde grijze garnalen
  • 50 g foreleitjes
  • 2 preiwitten
  • 1 lente-uitje
  • 1 biocitroen
  • 1 bussel koriander
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 2,5 dl room
  • 2 el olijfolie
  • 20 g boter
  • 100 g grof zeezout
  • peper
  • ijsblokje
  • 3 eidooiers (voor het raviolideeg)