1
Verwijder het groene en platte deel van de paksoiblaadjes. Dompel ze 30 s in een kookpot gezouten kokend water, giet ze af en laat ze schrikken in ijskoud water.
2
Snipper de rauwe paksoistengels fijn. Meng ze met de azijn en de kappertjes.
3
Klop de room lichtjes op, meng er de helft van de mosterd onder en breng verder op smaak.
4
Hak het vlees heel fijn met een mes. Meng het met het fijngehakte lente-uitje, de rest van de mosterd, de ketchup, de wasabi, de sojasaus, de Worcestersaus en de Tabasco. Kruid met peper en zout en meng goed.
5
Laat de paksoiblaadjes uitlekken, snijd ze nog een beetje en halveer de grootste blaadjes. Lepel een beetje tartaar op een paksoiblaadje, rol op en snijd het uiteinde weg. Snijd elk rolletje in 2. Werk af met oregano.
6
Serveer als voorgerecht, met het slaatje van paksoistengels en de saus. Dit is ook een perfect hapje voor een chique aperitief.
1
Verwijder het groene en platte deel van de paksoiblaadjes. Dompel ze 30 s in een kookpot gezouten kokend water, giet ze af en laat ze schrikken in ijskoud water.
2
Snipper de rauwe paksoistengels fijn. Meng ze met de azijn en de kappertjes.
3
Klop de room lichtjes op, meng er de helft van de mosterd onder en breng verder op smaak.
4
Hak het vlees heel fijn met een mes. Meng het met het fijngehakte lente-uitje, de rest van de mosterd, de ketchup, de wasabi, de sojasaus, de Worcestersaus en de Tabasco. Kruid met peper en zout en meng goed.
5
Laat de paksoiblaadjes uitlekken, snijd ze nog een beetje en halveer de grootste blaadjes. Lepel een beetje tartaar op een paksoiblaadje, rol op en snijd het uiteinde weg. Snijd elk rolletje in 2. Werk af met oregano.
6
Serveer als voorgerecht, met het slaatje van paksoistengels en de saus. Dit is ook een perfect hapje voor een chique aperitief.