1
Meng de azijn en de suiker in een slakom. Voeg de gesnipperde uien toe, de gehalveerde druiven en laat marineren.
2
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking, laat hem uitlekken en spoel hem onder koud water. Doe de rijst in een slakom.
3
Snipper de champignons fijn en schep ze in de slakom. Voeg ook de uitgelekte uien en druiven toe. Meng de azijn van de marinade met de olijfolie en breng verder op smaak. Overgiet de rijst met deze vinaigrette, voeg de rucola toe en meng.
4
Serveer als bijgerecht bij een barbecue, voor een buffet of een picknick, of gewoon als lunch.
5
Tip: Vervang de druiven eventueel door charentaismeloen.
1
Meng de azijn en de suiker in een slakom. Voeg de gesnipperde uien toe, de gehalveerde druiven en laat marineren.
2
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking, laat hem uitlekken en spoel hem onder koud water. Doe de rijst in een slakom.
3
Snipper de champignons fijn en schep ze in de slakom. Voeg ook de uitgelekte uien en druiven toe. Meng de azijn van de marinade met de olijfolie en breng verder op smaak. Overgiet de rijst met deze vinaigrette, voeg de rucola toe en meng.
4
Serveer als bijgerecht bij een barbecue, voor een buffet of een picknick, of gewoon als lunch.
5
Tip: Vervang de druiven eventueel door charentaismeloen.