1
Snijd de aubergine in fijne lange plakjes. Kruid ze met zout en peper en gril ze 2 min. aan elke kant op de barbecue, tot ze soepel zijn.
2
Kruid het vlees met peper en zout. Vorm 6 burgers waarvan de diameter net iets groter is dan de broodjes. Wikkel de burgers in aubergineplakjes en bak ze 10 min. op de barbecue, tot het vlees à point is.
3
Snijd de broodjes in 2 en gril ze kort op de barbecue, aan de kant van het kruim. Besmeer elke helft met barbecuesaus, voeg de burgers toe en werk af met een handvol rucola. Smakelijk!
1
Snijd de aubergine in fijne lange plakjes. Kruid ze met zout en peper en gril ze 2 min. aan elke kant op de barbecue, tot ze soepel zijn.
2
Kruid het vlees met peper en zout. Vorm 6 burgers waarvan de diameter net iets groter is dan de broodjes. Wikkel de burgers in aubergineplakjes en bak ze 10 min. op de barbecue, tot het vlees à point is.
3
Snijd de broodjes in 2 en gril ze kort op de barbecue, aan de kant van het kruim. Besmeer elke helft met barbecuesaus, voeg de burgers toe en werk af met een handvol rucola. Smakelijk!