1
Snipper de uien en fruit ze 10 min. op een heel zacht vuurtje, in een braadpan met 1 el olijfolie en het komijnpoeder.
2
Snijd intussen de kolen, de venkel, de radijzen en de komkommer met de mandoline in heel fijne (lange) plakjes. Snijd ook de wortelen in lange slierten, maar gebruik voor het gemak een dunschiller.
3
Maak de saus: hak de koriander fijn en rasp de zeste van de citroen. Meng ze in een kom met de andere ingredieĢnten. Kruid met peper en zout.
4
Haal de ui uit de braadpan. Giet 1 el olijfolie in de braadpan, voeg de kippenboutfilets in reepjes toe, de paprika, peper en zout. Fruit op een matig vuurtje, tot alles mooi goudbruin is. Doe de uien terug in de pan en fruit nog 1 min.
5
Verwarm de tortillaās gedurende 1 min. 30 sec. tussen 2 borden in de microgolfoven, op 900 W. Zet de tortillaās, de kip met uien, de rauwkost, de spinazieblaadjes, de saus en de korianderblaadjes op tafel, zo kan ieder naar eigen smaak zijn wraps samenstellen. Maatwerk om van te smullen!
1
Snipper de uien en fruit ze 10 min. op een heel zacht vuurtje, in een braadpan met 1 el olijfolie en het komijnpoeder.
2
Snijd intussen de kolen, de venkel, de radijzen en de komkommer met de mandoline in heel fijne (lange) plakjes. Snijd ook de wortelen in lange slierten, maar gebruik voor het gemak een dunschiller.
3
Maak de saus: hak de koriander fijn en rasp de zeste van de citroen. Meng ze in een kom met de andere ingredieĢnten. Kruid met peper en zout.
4
Haal de ui uit de braadpan. Giet 1 el olijfolie in de braadpan, voeg de kippenboutfilets in reepjes toe, de paprika, peper en zout. Fruit op een matig vuurtje, tot alles mooi goudbruin is. Doe de uien terug in de pan en fruit nog 1 min.
5
Verwarm de tortillaās gedurende 1 min. 30 sec. tussen 2 borden in de microgolfoven, op 900 W. Zet de tortillaās, de kip met uien, de rauwkost, de spinazieblaadjes, de saus en de korianderblaadjes op tafel, zo kan ieder naar eigen smaak zijn wraps samenstellen. Maatwerk om van te smullen!