1
Verwarm de oven voor op 220°C. Bedenk een ovenplaat met bakpapier en verdeel er de licht ingesneden kippenbouten over. Voeg 2 el olijfolie toe, de kerrie, de geriste tijm en zout. Masseer de kip om ze goed te doordringen. Bak 30 min. in de oven.
2
Snijd de ongeschilde appelen in partjes en verwijder het klokhuis. Meng ze met 1 el olijfolie en verdeel ze over de ovenplaat met de kip. Reken 20 à 25 min. kooktijd.
3
Trek het vlees van de kippenonderbouten in stukjes. Smeer 4 broodsneetjes lichtjes in met olie en draai ze om. Beleg ze met de helft van de cheddar, voeg de appels toe, de kip en enkele spinazieblaadjes. Bedek met de rest van de cheddar en sluit de boterhammen. Smeer het brood aan de bovenkant lichtjes in met olie en bak de croques op een zacht vuurtje goudbruin, in 2 grote braadpannen.
4
Meng de rest van de spinazie met 2 el olie, de azijn en zout. Serveer met de croques.
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Bedenk een ovenplaat met bakpapier en verdeel er de licht ingesneden kippenbouten over. Voeg 2 el olijfolie toe, de kerrie, de geriste tijm en zout. Masseer de kip om ze goed te doordringen. Bak 30 min. in de oven.
2
Snijd de ongeschilde appelen in partjes en verwijder het klokhuis. Meng ze met 1 el olijfolie en verdeel ze over de ovenplaat met de kip. Reken 20 à 25 min. kooktijd.
3
Trek het vlees van de kippenonderbouten in stukjes. Smeer 4 broodsneetjes lichtjes in met olie en draai ze om. Beleg ze met de helft van de cheddar, voeg de appels toe, de kip en enkele spinazieblaadjes. Bedek met de rest van de cheddar en sluit de boterhammen. Smeer het brood aan de bovenkant lichtjes in met olie en bak de croques op een zacht vuurtje goudbruin, in 2 grote braadpannen.
4
Meng de rest van de spinazie met 2 el olie, de azijn en zout. Serveer met de croques.