⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenGevulde tongrolletjes met rode pestosaus
Delhaize logo
A

Gevulde tongrolletjes met rode pestosaus

Gevulde tongrolletjes met rode pestosausA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 600 g tongfilets
  • 5 cl droge witte wijn
  • 8 kerstomaatjes
  • 8 ontpitte zwarte olijven
  • basilicumblaadjes (voor de afwerking)
  • 2 e.l. olijfolie
  • 3 el witte vermout
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • 500 g passata
  • 100 g verse rode pesto
  • 2 sjalotten
  • peper
  • 600 g tongfilets
  • 5 cl droge witte wijn
  • 8 kerstomaatjes
  • 8 ontpitte zwarte olijven
  • basilicumblaadjes (voor de afwerking)
  • 2 e.l. olijfolie
  • 3 el witte vermout
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • 500 g passata
  • 100 g verse rode pesto
  • 2 sjalotten
  • peper

Begin met koken

: 25 min.
1
Fruit de gehakte sjalot(ten) en de geperste knoflook in de helft van de olie in een diepe pan. Bestrooi na 2 min. met de Provençaalse kruiden en doe er de vermout bij. Voeg de pesto en de passata toe, laat sudderen op een zacht vuur.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Neem een plank. Leg er telkens 2 tongfilets op met de velkant naar boven en mekaar een beetje overlappend. Kruid met peper en zout, leg op elke filet een kerstomaat en een olijf. Rol de filets op.
4
Prik de rolletjes vast met een tandenstoker. Leg ze in een met olie ingesmeerde ovenschaal, overgiet met de witte wijn en laat 10 min. in de oven garen.
5
Dien warm op met de saus. Werk af met de basilicumblaadjes en serveer met verse pasta.
1
Fruit de gehakte sjalot(ten) en de geperste knoflook in de helft van de olie in een diepe pan. Bestrooi na 2 min. met de Provençaalse kruiden en doe er de vermout bij. Voeg de pesto en de passata toe, laat sudderen op een zacht vuur.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Neem een plank. Leg er telkens 2 tongfilets op met de velkant naar boven en mekaar een beetje overlappend. Kruid met peper en zout, leg op elke filet een kerstomaat en een olijf. Rol de filets op.
4
Prik de rolletjes vast met een tandenstoker. Leg ze in een met olie ingesmeerde ovenschaal, overgiet met de witte wijn en laat 10 min. in de oven garen.
5
Dien warm op met de saus. Werk af met de basilicumblaadjes en serveer met verse pasta.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 399; energie (kCal): 96; vetten (g): 4,6; verzadigde vetten (g): 0,7; koolhydraten (g): 4,1; suikers (g): 1,9; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 8,4; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 365,76
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 399; energie (kCal): 96; vetten (g): 4,6; verzadigde vetten (g): 0,7; koolhydraten (g): 4,1; suikers (g): 1,9; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 8,4; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 365,76
Gluten vrij
Diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Lookbol | Netje
75 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Tongfilet | Noordzee
Delhaize Tongfilet | Noordzee
4 × +/- 193 gr
+/-€
14
28
Somontano | Chardonnay
Vinas Del Vero Somontano | Chardonnay
37,5 cl
2+1 gratis
3
99
Kerstomaten | Mix
Delhaize Kerstomaten | Mix
400 gr
2de tegen -40%
3
29
Zwarte olijf
Delhaize Zwarte olijf
130 gr
2+1 gratis
2
99
Kruiden | Basilicum
Santa Maria Kruiden | Basilicum
10 gr
3
35
Vermouth | Rosso | 15% alc
Martini Vermouth | Rosso | 15% alc
75 cl
2de tegen -40%
7
79
Kruiden | Provencaalse kruiden | Bio
Delhaize Kruiden | Provencaalse kruiden | Bio
15 gr
Bio
    1
    35
    Gezeefde tomaten
    Delhaize Gezeefde tomaten
    500 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    69
    Pesto | Rood
    Delhaize Pesto | Rood
    100 gr
    2
    99
    Sjalotten | Verpakt | Bio
    Delhaize Sjalotten | Verpakt | Bio
    500 gr
    Bio
      3
      99

      Reeds in je keuken

      Olijfolie | Culinaire
      Delhaize Olijfolie | Culinaire
      50 cl
      5
      25
      Peper | Groen | Gepekeld
      Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
      60 gr
      1
      69
      Totaal:
      +/-€87,55

      Mis geen enkel voordeel

      Ontdek exclusieve voordelen. Log in.