1
Breng in een pan het water aan de kook, samen met de verkruimelde bouillonblokjes. Voeg de fijngesneden prei en sjalotten en de aardappelschijfjes toe. Laat +- 20 min koken zonder deksel, tot al het water verdampt is.
2
Leg ondertussen de eieren voorzichtig in een grote pan kokend water en laat ze, afhankelijk van hun grootte, 5 tot 6 min koken van zodra het water terug kookt. Spoel onmiddellijk onder zeer koud water. Laat enkele minuten rusten en pel ze.
3
Voeg zure room en ¾ van de fijngehakte bieslook toe aan de pan met groenten. Pureer en kruid naar smaak. Serveer met de gerookte zalm en de gehalveerde eieren. Garneer met de resterende bieslook.
1
Breng in een pan het water aan de kook, samen met de verkruimelde bouillonblokjes. Voeg de fijngesneden prei en sjalotten en de aardappelschijfjes toe. Laat +- 20 min koken zonder deksel, tot al het water verdampt is.
2
Leg ondertussen de eieren voorzichtig in een grote pan kokend water en laat ze, afhankelijk van hun grootte, 5 tot 6 min koken van zodra het water terug kookt. Spoel onmiddellijk onder zeer koud water. Laat enkele minuten rusten en pel ze.
3
Voeg zure room en ¾ van de fijngehakte bieslook toe aan de pan met groenten. Pureer en kruid naar smaak. Serveer met de gerookte zalm en de gehalveerde eieren. Garneer met de resterende bieslook.