1
Laat de cashewnoten minstens 30 min. in warm water weken.
2
Fruit de gehakte sjalotten en het geperste teentje knoflook gedurende 2 min. op een zacht vuurtje, in een kookpot met de gesmolten boter. Voeg de spinazie, de waterkers, de kervel, het water en de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en laat 15 min. sudderen.
3
Maak intussen de avocadospread: laat de cashewnoten uitlekken en mix ze in de beker van de mixer met het vruchtvlees van de avocado, het sap van de limoen, de olijfolie, het geperste teentje knoflook, het gehakte pepertje (zonder pitjes) en peper en zout, tot een homogeen mengsel.
4
Voeg het vruchtvlees van de avocado en de muntblaadjes toe in de kookpot. Mix de soep fijn en breng ze verder op smaak.
5
Dien warm op met het brood en de avocadospread.
1
Laat de cashewnoten minstens 30 min. in warm water weken.
2
Fruit de gehakte sjalotten en het geperste teentje knoflook gedurende 2 min. op een zacht vuurtje, in een kookpot met de gesmolten boter. Voeg de spinazie, de waterkers, de kervel, het water en de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en laat 15 min. sudderen.
3
Maak intussen de avocadospread: laat de cashewnoten uitlekken en mix ze in de beker van de mixer met het vruchtvlees van de avocado, het sap van de limoen, de olijfolie, het geperste teentje knoflook, het gehakte pepertje (zonder pitjes) en peper en zout, tot een homogeen mengsel.
4
Voeg het vruchtvlees van de avocado en de muntblaadjes toe in de kookpot. Mix de soep fijn en breng ze verder op smaak.
5
Dien warm op met het brood en de avocadospread.