1
Verwarm de room op een zacht vuurtje met de parmigiano, tot de kaas volledig gesmolten is. Kruid met peper, laat afkoelen en laat in de koelkast opstijven.
2
Fruit de uien in reepjes in een sauteerpan met de boter. Voeg het sinaasappelsap toe, de sojasaus, de rietsuiker en de tijm. Zet het deksel op de pan en laat 30 min. op een heel zacht vuurtje slinken. Haal het deksel van de pan en fruit de uien 15 min. op een matig vuurtje, tot ze mooi gekaramelliseerd zijn.
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek een ovenplaat met bakpapier en leg er de portobello’s op, met de bolle kant naar onder. Kruid ze met zout en smeer ze lichtjes in met olie. Schuif ze 10 min. in de oven.
4
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Giet hem af en meng hem met de uien. Breng verder op smaak.
5
Vul de champignons met rijst en leg ze op de borden. Schep er een quenelle parmigianocrème bovenop, werk af met kruiden en serveer.
1
Verwarm de room op een zacht vuurtje met de parmigiano, tot de kaas volledig gesmolten is. Kruid met peper, laat afkoelen en laat in de koelkast opstijven.
2
Fruit de uien in reepjes in een sauteerpan met de boter. Voeg het sinaasappelsap toe, de sojasaus, de rietsuiker en de tijm. Zet het deksel op de pan en laat 30 min. op een heel zacht vuurtje slinken. Haal het deksel van de pan en fruit de uien 15 min. op een matig vuurtje, tot ze mooi gekaramelliseerd zijn.
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek een ovenplaat met bakpapier en leg er de portobello’s op, met de bolle kant naar onder. Kruid ze met zout en smeer ze lichtjes in met olie. Schuif ze 10 min. in de oven.
4
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Giet hem af en meng hem met de uien. Breng verder op smaak.
5
Vul de champignons met rijst en leg ze op de borden. Schep er een quenelle parmigianocrème bovenop, werk af met kruiden en serveer.