Snij de pompoen in kleine blokjes en fruit ze met de fijngesnipperde ui in de olie in een stoofpot op een zacht vuur. Bestrooi na 5 min. met het kerriepoeder, meng, voeg dan het blik tomaten toe, het geperste knoflookteentje, 1 liter water en de verkruimelde bouillonblokjes. Breng aan de kook, zet een deksel op de pot en laat 25 min. sudderen op een zacht vuur.
2
Laat 5 min. rusten en mix. Voeg de kokosmelk toe, verwarm nog even en breng op smaak met peper en zout.
3
Serveer heel warm, bestrooid met wat kurkuma en fijngesneden koriander.
1
Snij de pompoen in kleine blokjes en fruit ze met de fijngesnipperde ui in de olie in een stoofpot op een zacht vuur. Bestrooi na 5 min. met het kerriepoeder, meng, voeg dan het blik tomaten toe, het geperste knoflookteentje, 1 liter water en de verkruimelde bouillonblokjes. Breng aan de kook, zet een deksel op de pot en laat 25 min. sudderen op een zacht vuur.
2
Laat 5 min. rusten en mix. Voeg de kokosmelk toe, verwarm nog even en breng op smaak met peper en zout.
3
Serveer heel warm, bestrooid met wat kurkuma en fijngesneden koriander.