1
Rooster de komijnzaadjes, het korianderzaad en de kardemom in een droge, hete pan. Haal de zaadjes uit de kardemompeulen en maal ze fijn met de chilipeper, look, gember, komijnzaad en het korianderzaad.
2
Stoof de ui zachtjes aan in wat olie en voeg het kruidenmengsel toe. Voeg de gesneden wortels, courgette, raapjes en pompoen toe en laat alles even aanstoven. Voeg de aardappelen en de tandoorikruiden toe en overgiet de groenten met de groentebouillon. Laat alles een twintigtal minuten sudderen tot de groenten zacht zijn.
3
Meng nu de kikkererwten door de stoofpot en roer goed om zodat de groenten wat uit elkaar vallen en het geheel bindt. Voeg vlak voor het serveren een handje verse koriander toe.
4
Enfin, ajoutez les pois chiches et mélangez énergiquement le tout jusqu'à ce que les légumes se défassent légèrement et obtenir ainsi un bon mélange. Ajoutez une poignée de coriandre fraîche sur le plat avant de servir.
1
Rooster de komijnzaadjes, het korianderzaad en de kardemom in een droge, hete pan. Haal de zaadjes uit de kardemompeulen en maal ze fijn met de chilipeper, look, gember, komijnzaad en het korianderzaad.
2
Stoof de ui zachtjes aan in wat olie en voeg het kruidenmengsel toe. Voeg de gesneden wortels, courgette, raapjes en pompoen toe en laat alles even aanstoven. Voeg de aardappelen en de tandoorikruiden toe en overgiet de groenten met de groentebouillon. Laat alles een twintigtal minuten sudderen tot de groenten zacht zijn.
3
Meng nu de kikkererwten door de stoofpot en roer goed om zodat de groenten wat uit elkaar vallen en het geheel bindt. Voeg vlak voor het serveren een handje verse koriander toe.
4
Enfin, ajoutez les pois chiches et mélangez énergiquement le tout jusqu'à ce que les légumes se défassent légèrement et obtenir ainsi un bon mélange. Ajoutez une poignée de coriandre fraîche sur le plat avant de servir.