1
Snijd de kabeljauw in 4 gelijke stukken en houd hem apart.
2
Pel en snijd de sjalot in ringen. Was de courgette en snijd hem overlangs in 2 en dan in plakjes van 1/2 cm dik om halve schijfjes te bekomen. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd hem dan in gelijke stukken. Schil de wortels en snijd ze daarna in plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes.
3
Schil en snijd de gember zeer fijn. Hak de halve chilipeper fijn. Snijd het citroengras overlangs in 2.
4
Verwarm in een wokpan 2/3 de van de sesamolie en voeg er de sjalot, chilipeper en gember aan toe. Voeg de courgette, de paprika, de broccoli en de look toe. Meng alles regelmatig door elkaar en roerbak de groenten een 5-tal minuten. Verlaag het vuur, voeg het currypoeder, de sojasaus en de kokosmelk toe. Laat 10 minuten verder garen en kruid indien nodig af met peper en eventueel nog wat extra sojasaus.
5
Verwarm de rest van de sesamolie in een antikleefpan en bak de kabeljauw 2 minuten aan beide zijden goudbruin. Kruid met peper. Leg hem in de curry en laat de curry met de vis nog enkele minuten verder garen. Werk af met de verse koriander.
1
Snijd de kabeljauw in 4 gelijke stukken en houd hem apart.
2
Pel en snijd de sjalot in ringen. Was de courgette en snijd hem overlangs in 2 en dan in plakjes van 1/2 cm dik om halve schijfjes te bekomen. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd hem dan in gelijke stukken. Schil de wortels en snijd ze daarna in plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes.
3
Schil en snijd de gember zeer fijn. Hak de halve chilipeper fijn. Snijd het citroengras overlangs in 2.
4
Verwarm in een wokpan 2/3 de van de sesamolie en voeg er de sjalot, chilipeper en gember aan toe. Voeg de courgette, de paprika, de broccoli en de look toe. Meng alles regelmatig door elkaar en roerbak de groenten een 5-tal minuten. Verlaag het vuur, voeg het currypoeder, de sojasaus en de kokosmelk toe. Laat 10 minuten verder garen en kruid indien nodig af met peper en eventueel nog wat extra sojasaus.
5
Verwarm de rest van de sesamolie in een antikleefpan en bak de kabeljauw 2 minuten aan beide zijden goudbruin. Kruid met peper. Leg hem in de curry en laat de curry met de vis nog enkele minuten verder garen. Werk af met de verse koriander.