1
Meng de suiker en azijn in een grote kom en voeg dan het koude water toe. Voeg de gesneden witte kool toe, meng goed en laat rusten.
2
Bak het pitabroodje op hoog vuur in een sauteerpan of wok met olie goudbruin.
3
Meng intussen de yoghurt en knoflooksaus. Kruid naar smaak.
4
Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking (vergeet niet om ze vochtig te maken, zo blijven ze zacht). Hou ze halfwarm en leg de rest op tafel met het vlees, de saus en de uitgelekte kool. Iedereen kan zijn pita's naar eigen smaak klaarmaken.
1
Meng de suiker en azijn in een grote kom en voeg dan het koude water toe. Voeg de gesneden witte kool toe, meng goed en laat rusten.
2
Bak het pitabroodje op hoog vuur in een sauteerpan of wok met olie goudbruin.
3
Meng intussen de yoghurt en knoflooksaus. Kruid naar smaak.
4
Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking (vergeet niet om ze vochtig te maken, zo blijven ze zacht). Hou ze halfwarm en leg de rest op tafel met het vlees, de saus en de uitgelekte kool. Iedereen kan zijn pita's naar eigen smaak klaarmaken.