1
De marinade: meng in een kom of diep bord de soja met de geraspte gember. Voeg de in kleine blokjes gesneden tofu toe en meng goed. Laat rusten.
2
Snij de paddenstoelen in plakjes en bak ze 2 min. aan in de arachideolie in een wok op hoog vuur. Voeg het fijngesneden chilipepertje toe, roerbak 1 min., doe er het water bij en de verkruimelde bouillonblokjes. Breng aan de kook.
3
Voeg de in stukjes gesneden broccoliroosjes en de in fijne plakjes gesneden wortelen toe. Laat 3 min. zacht koken.
4
Voeg dan de tofu en de marinade toe, de sesamolie en de gesnipperde lente-uitjes. Laat nog 2 min. sudderen.
5
Serveer heel warm in kommetjes.
1
De marinade: meng in een kom of diep bord de soja met de geraspte gember. Voeg de in kleine blokjes gesneden tofu toe en meng goed. Laat rusten.
2
Snij de paddenstoelen in plakjes en bak ze 2 min. aan in de arachideolie in een wok op hoog vuur. Voeg het fijngesneden chilipepertje toe, roerbak 1 min., doe er het water bij en de verkruimelde bouillonblokjes. Breng aan de kook.
3
Voeg de in stukjes gesneden broccoliroosjes en de in fijne plakjes gesneden wortelen toe. Laat 3 min. zacht koken.
4
Voeg dan de tofu en de marinade toe, de sesamolie en de gesnipperde lente-uitjes. Laat nog 2 min. sudderen.
5
Serveer heel warm in kommetjes.