1
Snijd de sjalotjes in 4 en doe ze in een stoofpan, samen met het mergbeen en de ossobuco. Snijd de citroengrasstengel overlangs in 2. Snijd de rode peper in 2 en ontpit hem. Snijd de gember in plakjes. Voeg de citroengrasstengel, de rode peper, de gember, de steranijzen, de kaneel en de lichtjes geplette kardemompeulen toe in de stoofpan. Overgiet met 3 l water en breng aan de kook. Laat 3 u zonder deksel pruttelen en schep indien nodig het schuim weg.
2
Haal de botten met een schuimspaan uit de bouillon en laat 1 u afkoelen. Bedek een zeef met een zeefdoek, filter er de bouillon door en ontvet hem.
3
Warm de bouillon op. Snipper de rumsteak en de lente-uitjes heel fijn. Spoel de sojascheuten onder koud water. Overgiet de noedels met kokend water, dek af, laat 5 min. rusten en laat uitlekken. Verdeel de noedels over 4 grote kommen en voeg het vlees, de uien en de soja bovenop toe. Overgiet alles met de bouillon en werk af met plukjes koriander en sesamzaadjes. Dien meteen op, met een limoenpartje.
1
Snijd de sjalotjes in 4 en doe ze in een stoofpan, samen met het mergbeen en de ossobuco. Snijd de citroengrasstengel overlangs in 2. Snijd de rode peper in 2 en ontpit hem. Snijd de gember in plakjes. Voeg de citroengrasstengel, de rode peper, de gember, de steranijzen, de kaneel en de lichtjes geplette kardemompeulen toe in de stoofpan. Overgiet met 3 l water en breng aan de kook. Laat 3 u zonder deksel pruttelen en schep indien nodig het schuim weg.
2
Haal de botten met een schuimspaan uit de bouillon en laat 1 u afkoelen. Bedek een zeef met een zeefdoek, filter er de bouillon door en ontvet hem.
3
Warm de bouillon op. Snipper de rumsteak en de lente-uitjes heel fijn. Spoel de sojascheuten onder koud water. Overgiet de noedels met kokend water, dek af, laat 5 min. rusten en laat uitlekken. Verdeel de noedels over 4 grote kommen en voeg het vlees, de uien en de soja bovenop toe. Overgiet alles met de bouillon en werk af met plukjes koriander en sesamzaadjes. Dien meteen op, met een limoenpartje.