Tot en met 11 september, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLBTS!Zie voorwaarden

Delhaize logo
  • Pho met rund
    C

Pho met rund

Pho met rundC
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 320 g rumsteaks
  • 1 kg mergbeen
  • 500 g ossobuco
  • 1 limoen
  • 2 sjalotten
  • 2 lente-uien
  • 125 g sojascheuten
  • 1 stengel citroengras
  • 1 rood chilipepertje
  • 20 g gember
  • 1/2 bussel koriander
  • 200 g brede rijstnoedels (5 mm)
  • 4 el vissaus
  • 2 steranijzen
  • 1 stokje kaneel
  • 2 gousses kardemompeulen
  • 1 eetlepel sesamzaad
  • 320 g rumsteaks
  • 1 kg mergbeen
  • 500 g ossobuco
  • 1 limoen
  • 2 sjalotten
  • 2 lente-uien
  • 125 g sojascheuten
  • 1 stengel citroengras
  • 1 rood chilipepertje
  • 20 g gember
  • 1/2 bussel koriander
  • 200 g brede rijstnoedels (5 mm)
  • 4 el vissaus
  • 2 steranijzen
  • 1 stokje kaneel

Begin met koken

: 25 min. + 3 u kooktijd
1
Snijd de sjalotjes in 4 en doe ze in een stoofpan, samen met het mergbeen en de ossobuco. Snijd de citroengrasstengel overlangs in 2. Snijd de rode peper in 2 en ontpit hem. Snijd de gember in plakjes. Voeg de citroengrasstengel, de rode peper, de gember, de steranijzen, de kaneel en de lichtjes geplette kardemompeulen toe in de stoofpan. Overgiet met 3 l water en breng aan de kook. Laat 3 u zonder deksel pruttelen en schep indien nodig het schuim weg.
2
Haal de botten met een schuimspaan uit de bouillon en laat 1 u afkoelen. Bedek een zeef met een zeefdoek, filter er de bouillon door en ontvet hem.
3
Warm de bouillon op. Snipper de rumsteak en de lente-uitjes heel fijn. Spoel de sojascheuten onder koud water. Overgiet de noedels met kokend water, dek af, laat 5 min. rusten en laat uitlekken. Verdeel de noedels over 4 grote kommen en voeg het vlees, de uien en de soja bovenop toe. Overgiet alles met de bouillon en werk af met plukjes koriander en sesamzaadjes. Dien meteen op, met een limoenpartje.
1
Snijd de sjalotjes in 4 en doe ze in een stoofpan, samen met het mergbeen en de ossobuco. Snijd de citroengrasstengel overlangs in 2. Snijd de rode peper in 2 en ontpit hem. Snijd de gember in plakjes. Voeg de citroengrasstengel, de rode peper, de gember, de steranijzen, de kaneel en de lichtjes geplette kardemompeulen toe in de stoofpan. Overgiet met 3 l water en breng aan de kook. Laat 3 u zonder deksel pruttelen en schep indien nodig het schuim weg.
2
Haal de botten met een schuimspaan uit de bouillon en laat 1 u afkoelen. Bedek een zeef met een zeefdoek, filter er de bouillon door en ontvet hem.
3
Warm de bouillon op. Snipper de rumsteak en de lente-uitjes heel fijn. Spoel de sojascheuten onder koud water. Overgiet de noedels met kokend water, dek af, laat 5 min. rusten en laat uitlekken. Verdeel de noedels over 4 grote kommen en voeg het vlees, de uien en de soja bovenop toe. Overgiet alles met de bouillon en werk af met plukjes koriander en sesamzaadjes. Dien meteen op, met een limoenpartje.
Nutritionele informatie
C
Per 100 g: Energie: 238 kcal - Vetten: 15,8 g - Koolhydraten: 8,4 g - Vezels: 0,6 g - Eiwitten: 14,7 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 238 kcal - Vetten: 15,8 g - Koolhydraten: 8,4 g - Vezels: 0,6 g - Eiwitten: 14,7 g
Aziatisch
Gluten vrij
Herfst
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Biefstuk

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Nuoc mam saus

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
59
Sjalotten | Verpakt | Bio
Delhaize Sjalotten | Verpakt | Bio
500 gr
Bio
    4
    79
    Jonge uien | Bussel
    Delhaize Jonge uien | Bussel
    1 st
    1
    09
    Delhaize Gepekelde sojascheuten
    200 gr
    2
    09
    Citroengras | Verpakt
    Delhaize Citroengras | Verpakt
    75 gr
    2
    29
    Delhaize Rode pepers | Verpakt

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

    Kruiden | Gember | Gemalen
    Santa Maria Kruiden | Gember | Gemalen
    28 gr
    3
    35
    Kruiden | Koriander | Blaadjes
    Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
    10 gr
    2
    95
    Mie | Chinese
    Soubry Mie | Chinese
    250 gr
    3+3 gratis
    0
    89
    Kruiden | Steranijs
    Santa Maria Kruiden | Steranijs
    2 × 15 gr
    3 voor €3
    2
    85
    Tijm | Verpakt
    Delhaize Tijm | Verpakt
    20 gr
    1
    49
    Kruiden | Kardemom | Peulen
    Santa Maria Kruiden | Kardemom | Peulen
    11 gr
    3 voor €3
    2
    19
    Sesamzaad | Geroosterde
    Saitaku Sesamzaad | Geroosterde
    95 gr
    3
    85
    Totaal:
    €32,62