1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng 3 el olijfolie in een kleine ovenschaal met de gerookte paprika, de curry, de helft van de kardemompeulen, 1 snufje pimentpoeder, 1 steranijs en zout. Masseer de kippendrumettes met dit mengsel en bak ze 30 min. in de oven.
2
Doe 2 el olijfolie, de kurkuma, de komijn, de tomaten, de rietsuiker en de kokosmelk in een steelpan. Voeg de rest van de kardemompeulen toe, 1 steranijs en 1 snufje pimentpoeder. Breng zachtjes aan de kook en laat 20 min. sudderen.
3
Kook de rijst en de linzen afzonderlijk, volgens de instructies op de verpakkingen.
4
Meng de linzen met de kokossaus en breng verder op smaak. Serveer met de kip en de rijst. Bestrooi met koriander en fijngehakte ontpitte rode peper.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng 3 el olijfolie in een kleine ovenschaal met de gerookte paprika, de curry, de helft van de kardemompeulen, 1 snufje pimentpoeder, 1 steranijs en zout. Masseer de kippendrumettes met dit mengsel en bak ze 30 min. in de oven.
2
Doe 2 el olijfolie, de kurkuma, de komijn, de tomaten, de rietsuiker en de kokosmelk in een steelpan. Voeg de rest van de kardemompeulen toe, 1 steranijs en 1 snufje pimentpoeder. Breng zachtjes aan de kook en laat 20 min. sudderen.
3
Kook de rijst en de linzen afzonderlijk, volgens de instructies op de verpakkingen.
4
Meng de linzen met de kokossaus en breng verder op smaak. Serveer met de kip en de rijst. Bestrooi met koriander en fijngehakte ontpitte rode peper.