1
Meng de pindakaas met het sap van de limoen, de sojasaus, de agavesiroop en 4 el water. Houd deze saus apart.
2
Overgiet de noedels met kokend water, laat ze 5 min. rusten en laat ze uitlekken.
3
Snijd de kip en de tofu in blokjes. Fruit ze op een vrij hoog vuur in een wok of in een grote sauteerpan met de arachideolie, tot ze mooi goudbruin zijn.
4
Snijd de wortelen in julienne. Hak de gember en de teentjes knoflook zo fijn mogelijk. Schep alles in de wok en fruit 2 min.
5
Verdeel de broccoli in roosjes. Voeg ze toe in de wok, samen met de sojascheuten en de saus. Giet er een beetje water bij en fruit enkele minuten.
6
Meng er de noedels onder zodat ze goed omhuld zijn. Dien meteen op.
1
Meng de pindakaas met het sap van de limoen, de sojasaus, de agavesiroop en 4 el water. Houd deze saus apart.
2
Overgiet de noedels met kokend water, laat ze 5 min. rusten en laat ze uitlekken.
3
Snijd de kip en de tofu in blokjes. Fruit ze op een vrij hoog vuur in een wok of in een grote sauteerpan met de arachideolie, tot ze mooi goudbruin zijn.
4
Snijd de wortelen in julienne. Hak de gember en de teentjes knoflook zo fijn mogelijk. Schep alles in de wok en fruit 2 min.
5
Verdeel de broccoli in roosjes. Voeg ze toe in de wok, samen met de sojascheuten en de saus. Giet er een beetje water bij en fruit enkele minuten.
6
Meng er de noedels onder zodat ze goed omhuld zijn. Dien meteen op.