Recept zoekresultatenEasy ravioli spinazie-ricotta met tomatensaus
Delhaize logo
  • Easy ravioli spinazie-ricotta met tomatensaus
    C

Easy ravioli spinazie-ricotta met tomatensaus

Easy ravioli spinazie-ricotta met tomatensausC
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g tomatensaus Napoletana
  • 500 g Bertagni ravioli spinazie-ricotta
  • 4 el pijnboompitten
  • 4 takjes basilicum
  • peper en zout
  • 400 g tomatensaus Napoletana
  • 500 g Bertagni ravioli spinazie-ricotta
  • 4 el pijnboompitten
  • 4 takjes basilicum
  • peper en zout

Begin met koken

: 15 min.
1
Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan zonder vetstof. Schud ze regelmatig op zodat ze mooi kleuren aan alle kanten en niet verbranden. Houd ze even apart.
2
Verwarm de saus in een pannetje op een zacht vuur en roer regelmatig om. Of verwarm de saus in de microgolfoven. Leg daarvoor het deksel los op het potje en verwarm 1,5 min. op 800 W en roer dan goed om. Verwarm nog een minuut op 800 W en roer de saus terug om.
3
Breng ondertussen gezouten water aan de kook en voeg de ravioli toe. Kook ze ongeveer 5 min. tot ze komen bovendrijven, dan zijn ze gaar.
4
Giet de pasta af en meng er de tomatensaus onder. Werk af met de basilicum, de geroosterde pijnboompitten en een draai van de pepermolen.
1
Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan zonder vetstof. Schud ze regelmatig op zodat ze mooi kleuren aan alle kanten en niet verbranden. Houd ze even apart.
2
Verwarm de saus in een pannetje op een zacht vuur en roer regelmatig om. Of verwarm de saus in de microgolfoven. Leg daarvoor het deksel los op het potje en verwarm 1,5 min. op 800 W en roer dan goed om. Verwarm nog een minuut op 800 W en roer de saus terug om.
3
Breng ondertussen gezouten water aan de kook en voeg de ravioli toe. Kook ze ongeveer 5 min. tot ze komen bovendrijven, dan zijn ze gaar.
4
Giet de pasta af en meng er de tomatensaus onder. Werk af met de basilicum, de geroosterde pijnboompitten en een draai van de pepermolen.
Nutritionele informatie
C
Per 100g: Energie: 130 kcal - Vetten: 7,2 g - Koolhydraten: 11,8 g - Vezels: 1,6 g - Eiwitten: 3,9 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g: Energie: 130 kcal - Vetten: 7,2 g - Koolhydraten: 11,8 g - Vezels: 1,6 g - Eiwitten: 3,9 g
Italiaans
Vegetarisch
Kids
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Saus | Napolitaans
De Cecco Saus | Napolitaans
400 gr
2
49
Tortelloni | Ricotta & spinazie
Delhaize Tortelloni | Ricotta & spinazie
500 gr
3
25
Pijnboompitten
Delhaize Pijnboompitten
150 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
4
65
Kruiden | Basilicum
Santa Maria Kruiden | Basilicum
10 gr
3
35

Reeds in je keuken

Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69
Totaal:
€13,74