Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenPappardelle met everzwijn
Delhaize logo
  • Pappardelle met everzwijn
    A

Pappardelle met everzwijn

Pappardelle met everzwijnA
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 el bladpeterselie, fijngehakt
  • 70 g tomatenconcentraat
  • 3 takjes selder
  • 3 dl rode wijn
  • 350 g pappardelle
  • 1 e.l. olijfolie
  • 2 el maizena
  • 2 teentjes look, fijngehakt
  • 1 feuille laurier
  • 500 g everzwijn, in stukken
  • 1 dl bouillon
  • 1 blikje gepelde tomaten
  • zout
  • 6 wortelen
  • 3 uien, versnipperd
  • 4 jeneverbessen
  • 2 kruidnagels
  • 4 el bladpeterselie, fijngehakt
  • 70 g tomatenconcentraat
  • 3 takjes selder
  • 3 dl rode wijn
  • 350 g pappardelle
  • 1 e.l. olijfolie
  • 2 el maizena
  • 2 teentjes look, fijngehakt
  • 1 feuille laurier
  • 500 g everzwijn, in stukken
  • 1 dl bouillon
  • 1 blikje gepelde tomaten
  • zout
  • 6 wortelen
  • 3 uien, versnipperd

Begin met koken

1
Verhit de olijfolie in een steelpan. 
2
Meng de stukken everzwijn in het maïszetmeel. Voeg zout en peper toe. Bruin aan alle kanten. Zet even opzij.
3
Bak de uien, de in schijfjes gesneden wortelen, selder en knoflook bruin. Voeg tomatenconcentraat, de grofgehakte tomaten zonder schil en laurier toe.
4
Leg de stukken everzwijn terug in de pan. Voeg de rode wijn toe en dek af. 
5
Laat het 50 min zachtjes sudderen.
6
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Giet af.
7
Meng de pasta met de bereiding van groenten en vlees en zet nog even op het vuur.
8
Verdeel pasta, groenten en wild op lege borden en bestrooi met bladpeterselie.
9
Saupoudrez de persil plat.
1
Verhit de olijfolie in een steelpan. 
2
Meng de stukken everzwijn in het maïszetmeel. Voeg zout en peper toe. Bruin aan alle kanten. Zet even opzij.
3
Bak de uien, de in schijfjes gesneden wortelen, selder en knoflook bruin. Voeg tomatenconcentraat, de grofgehakte tomaten zonder schil en laurier toe.
4
Leg de stukken everzwijn terug in de pan. Voeg de rode wijn toe en dek af. 
5
Laat het 50 min zachtjes sudderen.
6
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Giet af.
7
Meng de pasta met de bereiding van groenten en vlees en zet nog even op het vuur.
8
Verdeel pasta, groenten en wild op lege borden en bestrooi met bladpeterselie.
9
Saupoudrez de persil plat.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 403; energie (kCal): 96; vetten (g): 1,8; verzadigde vetten (g): 0,4; koolhydraten (g): 11,1; suikers (g): 1,8; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 6,9; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 774,24
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 403; energie (kCal): 96; vetten (g): 1,8; verzadigde vetten (g): 0,4; koolhydraten (g): 11,1; suikers (g): 1,8; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 6,9; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 774,24
Italiaans
Lactose vrij
Vaderdag,Romantisch diner
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Marcassin
500 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kruiden | Peterselie
Santa Maria Kruiden | Peterselie
8 gr
-10% voor 3
2
95
Double Tomatenconcentraat
Mutti Double Tomatenconcentraat
130 gr
1
89
Knolselder | Cat1
Delhaize Knolselder | Cat1
1 st
1
99
Dame de Montrose | Houten kist | 2014
France - Frankrijk Dame de Montrose | Houten kist | 2014
37,5 cl
-40%
11
99
€19,99
Pappardelle
Bertagni Pappardelle
2 × 300 gr
2
49
Maiszetmeel
Delhaize Maiszetmeel
400 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
29
Verse look
Delhaize Verse look
140 gr
2
29
Kruiden | Laurierblaadjes
Santa Maria Kruiden | Laurierblaadjes
4 gr
-10% voor 3
2
15
Bouillon | Vlees | 12 Bouillonblokjes
Knorr Bouillon | Vlees | 12 Bouillonblokjes
12 x 11 gr
3+1 gratis
1
99
Tomaten | Gepeld | Bio
Delhaize Tomaten | Gepeld | Bio
400 gr
Bio
    0
    95
    Wortelen | Extra fijn
    Hak Wortelen | Extra fijn
    4 × 215 gr
    2de tegen -50%
    1
    85
    Witte uien | Netje
    Delhaize Witte uien | Netje
    400 gr
    1
    69
    Kruiden | Jeneverbessen
    Santa Maria Kruiden | Jeneverbessen
    21 gr
    -10% voor 3
    4
    59
    Kruiden | Kruidnagel
    Santa Maria Kruiden | Kruidnagel
    24 gr
    -10% voor 3
    5
    89

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Kruiden | Zout | Berg | Molen
    Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
    140 gr
    -10% voor 3
    6
    35
    Totaal:
    €60,04