1
Verwarm de olijfolie in een pan. Laat het vlees aan alle zijden korsten. Zet opzij.
2
Fruit de ui en het knoflook. Doe er de knolselder bij. Laat 3 min garen. Kruid met peper, zout, kruidnagel en tijm. Roer goed om.
3
Giet er de rode wijn en de wijnazijn bij. Doe het kruidentuiltje erbij.
4
Leg het vlees terug in de pan. Deksel erop en laat 5 min garen.
5
Haal het vlees uit de pan. Wikkel het in aluminiumfolie. Laat het 10 min rusten.
6
Haal het deksel van de pot. Laat de vloeistof koken tot die stroperig is. Verwijder het kruidentuiltje, de kruidnagels en de tijm. Roer er de helft van de boter door. Zet opzij.
7
Laat de bacon 3 min grillen in de magnetron.
8
Laat de resterende boter smelten in een braadpan. Bak de appelschijfjes 1 min aan elke kant.
9
Verdeel het vlees over de borden. Lepel er wat saus over. Werk af met een plakje gegrilde bacon en een schijfje appel.
1
Verwarm de olijfolie in een pan. Laat het vlees aan alle zijden korsten. Zet opzij.
2
Fruit de ui en het knoflook. Doe er de knolselder bij. Laat 3 min garen. Kruid met peper, zout, kruidnagel en tijm. Roer goed om.
3
Giet er de rode wijn en de wijnazijn bij. Doe het kruidentuiltje erbij.
4
Leg het vlees terug in de pan. Deksel erop en laat 5 min garen.
5
Haal het vlees uit de pan. Wikkel het in aluminiumfolie. Laat het 10 min rusten.
6
Haal het deksel van de pot. Laat de vloeistof koken tot die stroperig is. Verwijder het kruidentuiltje, de kruidnagels en de tijm. Roer er de helft van de boter door. Zet opzij.
7
Laat de bacon 3 min grillen in de magnetron.
8
Laat de resterende boter smelten in een braadpan. Bak de appelschijfjes 1 min aan elke kant.
9
Verdeel het vlees over de borden. Lepel er wat saus over. Werk af met een plakje gegrilde bacon en een schijfje appel.