1
Verhit de helft van de olijfolie in een stoofpan met dikke bodem. Fruit daarin de look, de ui, de wortelen, de aardappelen en de courgette gedurende 3 min op fel vuur.
2
Doe daarbij de tomaten met hun sap, het tomatenconcentraat, de tijm en de laurier. Zet een deksel op de pan en breng aan de kook. Verlaag de warmte dan tot de helft en laat ongeveer 15 min sudderen.
3
Doe de witte bonen en de sperziebonen erbij. Laat nog 10 min doorkoken met deksel.
4
Verwarm de oven voor op 200°C.
5
Verhit de resterende olijfolie in een bakpan. Bak de quorn goudbruin in enkele minuten.
6
Doe de groenten in een gratineerschotel. Doe de quorn erbij. Bestrooi met paneermeel en bruine suiker. Laat 5 min bruinen in de oven. Versier met bladpeterselie.
1
Verhit de helft van de olijfolie in een stoofpan met dikke bodem. Fruit daarin de look, de ui, de wortelen, de aardappelen en de courgette gedurende 3 min op fel vuur.
2
Doe daarbij de tomaten met hun sap, het tomatenconcentraat, de tijm en de laurier. Zet een deksel op de pan en breng aan de kook. Verlaag de warmte dan tot de helft en laat ongeveer 15 min sudderen.
3
Doe de witte bonen en de sperziebonen erbij. Laat nog 10 min doorkoken met deksel.
4
Verwarm de oven voor op 200°C.
5
Verhit de resterende olijfolie in een bakpan. Bak de quorn goudbruin in enkele minuten.
6
Doe de groenten in een gratineerschotel. Doe de quorn erbij. Bestrooi met paneermeel en bruine suiker. Laat 5 min bruinen in de oven. Versier met bladpeterselie.