1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Snijd de kippenfilets in stukken en kruid ze met de kippenkruiden, peper en zout.
3
Hak de kruiden (behalve de basilicum) grof en meng ze onder de kippenstukken.
4
Snijd het brood in stukken en leg ze in een ovenschaal. Pers het teentje look uit en voeg een scheut olijfolie toe. Voeg de stukken kip met kruiden toe en meng alles goed. Bak ongeveer 25 minuten garen in de oven.
5
Ondertussen snijd je de tomaten, rode ui en meng dit met de helft van de basilicum, de rode wijnazijn en 2 el olijfolie, peper en zout.
6
Meng het gebakken brood en de kip met de tomatenmengeling, de salade, de zwarte olijven en parmezaanschilfers. Werk af met de basilicum en eventueel nog een scheutje olijfolie.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Snijd de kippenfilets in stukken en kruid ze met de kippenkruiden, peper en zout.
3
Hak de kruiden (behalve de basilicum) grof en meng ze onder de kippenstukken.
4
Snijd het brood in stukken en leg ze in een ovenschaal. Pers het teentje look uit en voeg een scheut olijfolie toe. Voeg de stukken kip met kruiden toe en meng alles goed. Bak ongeveer 25 minuten garen in de oven.
5
Ondertussen snijd je de tomaten, rode ui en meng dit met de helft van de basilicum, de rode wijnazijn en 2 el olijfolie, peper en zout.
6
Meng het gebakken brood en de kip met de tomatenmengeling, de salade, de zwarte olijven en parmezaanschilfers. Werk af met de basilicum en eventueel nog een scheutje olijfolie.