1
Spoel de tapijtschelpen proper in koud water.
2
Pel en snijd de sjalot en de look fijn. Halveer de chilipeper en snijd hem fijn. Snijd de sel-der in plakjes.
3
Verwarm de olijfolie in een kom en stoof er de sjalot, look en selder in. Verhoog het vuur en voeg de tapijtschelpen en de witte wijn toe. Kruid goed af met peper en de chilli. Zet het deksel op de kom en laat de schelpen 3 minuten garen. Schud de schelpen op en laat nog enkele minuten verder garen.
4
Kook ondertussen de pasta beetgaar in kokend gezouten water.
5
Voeg de pasta bij de schelpen en meng alles goed door elkaar.
6
Serveer in warme diepe borden en strooi er wat gehakte bladpeterselie over.
1
Spoel de tapijtschelpen proper in koud water.
2
Pel en snijd de sjalot en de look fijn. Halveer de chilipeper en snijd hem fijn. Snijd de sel-der in plakjes.
3
Verwarm de olijfolie in een kom en stoof er de sjalot, look en selder in. Verhoog het vuur en voeg de tapijtschelpen en de witte wijn toe. Kruid goed af met peper en de chilli. Zet het deksel op de kom en laat de schelpen 3 minuten garen. Schud de schelpen op en laat nog enkele minuten verder garen.
4
Kook ondertussen de pasta beetgaar in kokend gezouten water.
5
Voeg de pasta bij de schelpen en meng alles goed door elkaar.
6
Serveer in warme diepe borden en strooi er wat gehakte bladpeterselie over.