Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenPasta Vongolé
Delhaize logo
  • Pasta Vongolé

Pasta Vongolé

Pasta Vongolé
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 kg tapijtschelpen
  • 1/2 chilipeper
  • 2 stengels selder
  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 500 g Armando spaghetti chitarra
  • 2 dl witte wijn
  • 2 el olijfolie
  • 8 takjes bladpeterselie
  • peper
  • 1 kg tapijtschelpen
  • 1/2 chilipeper
  • 2 stengels selder
  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 500 g Armando spaghetti chitarra
  • 2 dl witte wijn
  • 2 el olijfolie
  • 8 takjes bladpeterselie
  • peper

Begin met koken

: 20 min.
1
Spoel de tapijtschelpen proper in koud water.
2
Pel en snijd de sjalot en de look fijn. Halveer de chilipeper en snijd hem fijn. Snijd de sel-der in plakjes.
3
Verwarm de olijfolie in een kom en stoof er de sjalot, look en selder in. Verhoog het vuur en voeg de tapijtschelpen en de witte wijn toe. Kruid goed af met peper en de chilli. Zet het deksel op de kom en laat de schelpen 3 minuten garen. Schud de schelpen op en laat nog enkele minuten verder garen.
4
Kook ondertussen de pasta beetgaar in kokend gezouten water.
5
Voeg de pasta bij de schelpen en meng alles goed door elkaar.
6
Serveer in warme diepe borden en strooi er wat gehakte bladpeterselie over.
1
Spoel de tapijtschelpen proper in koud water.
2
Pel en snijd de sjalot en de look fijn. Halveer de chilipeper en snijd hem fijn. Snijd de sel-der in plakjes.
3
Verwarm de olijfolie in een kom en stoof er de sjalot, look en selder in. Verhoog het vuur en voeg de tapijtschelpen en de witte wijn toe. Kruid goed af met peper en de chilli. Zet het deksel op de kom en laat de schelpen 3 minuten garen. Schud de schelpen op en laat nog enkele minuten verder garen.
4
Kook ondertussen de pasta beetgaar in kokend gezouten water.
5
Voeg de pasta bij de schelpen en meng alles goed door elkaar.
6
Serveer in warme diepe borden en strooi er wat gehakte bladpeterselie over.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Moederdag,Romantisch diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Rode pepers | Verpakt
50 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Sjalot | Ui | Netje
500 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Look | Netje | Bio
100 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Vongole
Delhaize Vongole
500 gr
11
99
Groene selder | Bio
Delhaize Groene selder | Bio
350 gr
Bio
    2
    29
    Pasta | Spaghetti | Bio
    Delhaize Pasta | Spaghetti | Bio
    500 gr
    Bio
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    09
    Reserva | Sauvignon Blanc
    Santa Tierra Reserva | Sauvignon Blanc
    2 × 75 cl
    6
    99
    Kruiden | Peterselie
    Santa Maria Kruiden | Peterselie
    8 gr
    -10% voor 3
    2
    95

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Totaal:
    €32,30