1
Meng de bloem, de suiker en de helft van de melk met een klopper, tot er geen klonters meer zijn. Voeg de rest van de melk toe, de eieren, het zout en de zonnebloemolie (of een andere neutrale olie, naar keuze). Meng en laat 30 min. rusten, als je tijd hebt.
2
Laat de witte chocolade in stukken au bain-marie smelten. Giet in een slakom, voeg de mascarpone toe, meng tot een homogene crème en laat 30 min. in de koelkast opstijven.
3
Bak je pannenkoeken zoals gewoonlijk, met een beetje boter. Laat ze afkoelen.
4
Schil de ananas en verwijder de oogjes. Snijd hem verticaal in 4, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in fijne plakjes.
5
Dresseer een lepel wittechocoladecrème in de vorm van een brede strook in het midden van elke pannenkoek, voeg ananas en fijngehakte munt toe. Plooi in 2, plooi dan de zijkanten naar binnen en rol op, net als nems. Serveer op kamertemperatuur.
6
Tip: Meng naar eigen smaak een beetje kaneel onder het pannenkoekenbeslag.
1
Meng de bloem, de suiker en de helft van de melk met een klopper, tot er geen klonters meer zijn. Voeg de rest van de melk toe, de eieren, het zout en de zonnebloemolie (of een andere neutrale olie, naar keuze). Meng en laat 30 min. rusten, als je tijd hebt.
2
Laat de witte chocolade in stukken au bain-marie smelten. Giet in een slakom, voeg de mascarpone toe, meng tot een homogene crème en laat 30 min. in de koelkast opstijven.
3
Bak je pannenkoeken zoals gewoonlijk, met een beetje boter. Laat ze afkoelen.
4
Schil de ananas en verwijder de oogjes. Snijd hem verticaal in 4, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in fijne plakjes.
5
Dresseer een lepel wittechocoladecrème in de vorm van een brede strook in het midden van elke pannenkoek, voeg ananas en fijngehakte munt toe. Plooi in 2, plooi dan de zijkanten naar binnen en rol op, net als nems. Serveer op kamertemperatuur.
6
Tip: Meng naar eigen smaak een beetje kaneel onder het pannenkoekenbeslag.