⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenToast kannibaal
Delhaize logo
  • Toast kannibaal
    D

Toast kannibaal

Toast kannibaalD
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 el kappertjes
  • 1 scheutje natuurazijn
  • 1 scheutje lauw water
  • Tabasco
  • 1 el scherpe mosterd
  • 1 dl yoghurt natuur
  • 5 cl arachideolie of druivenpitolie
  • 1 scheutje fijne olijfolie
  • 400 g mager rundvlees
  • worcestersaus
  • 4 zoute ansjovisfilets (op olie)
  • 1 eierdooier
  • peper
  • 6 kleine zure augurken
  • 1/2 desembrood (ongesneden)
  • enkele plukjes tuinkers
  • 1 sjalot
  • 1 el kappertjes
  • 1 scheutje natuurazijn
  • 1 scheutje lauw water
  • Tabasco
  • 1 el scherpe mosterd
  • 1 dl yoghurt natuur
  • 5 cl arachideolie of druivenpitolie
  • 1 scheutje fijne olijfolie
  • 400 g mager rundvlees
  • worcestersaus
  • 4 zoute ansjovisfilets (op olie)
  • 1 eierdooier
  • peper
  • 6 kleine zure augurken
  • 1/2 desembrood (ongesneden)

Begin met koken

: 30 min
1
Gebruik een vlijmscherp mes en hak het rundvlees superfijn. Kruid met zout en peper en roer er wat olijfolie door. Bewaar in de koelkast.
2
Bereid ondertussen de dressing. Neem een hoge maatbeker en meng er de eidooier, de mosterd, de natuurazijn en het water in. Meng er de worcestersaus, de tabasco en enkele zoute ansjovisfilets onder. Mix met de staafmixer en voeg de olie beetje bij beetje toe tot je een gebonden saus hebt. Lepel er de yoghurt onder en kruid extra indien nodig.
3
Pel de sjalot en snipper fijn, samen met de kappertjes en de augurken. Spoel de tuinkers en laat goed uitlekken.
4
Snijd dikke boterhammen van het zuurdesembrood en toast ze even.
5
Lepel op elk stuk brood een portie gehakt rundvlees. Strooi er een beetje fijne sjalot, augurken en kappertjes over, werk de toast af met toefjes tuinkers en lepel tenslotte wat dressing over de toast kannibaal.
1
Gebruik een vlijmscherp mes en hak het rundvlees superfijn. Kruid met zout en peper en roer er wat olijfolie door. Bewaar in de koelkast.
2
Bereid ondertussen de dressing. Neem een hoge maatbeker en meng er de eidooier, de mosterd, de natuurazijn en het water in. Meng er de worcestersaus, de tabasco en enkele zoute ansjovisfilets onder. Mix met de staafmixer en voeg de olie beetje bij beetje toe tot je een gebonden saus hebt. Lepel er de yoghurt onder en kruid extra indien nodig.
3
Pel de sjalot en snipper fijn, samen met de kappertjes en de augurken. Spoel de tuinkers en laat goed uitlekken.
4
Snijd dikke boterhammen van het zuurdesembrood en toast ze even.
5
Lepel op elk stuk brood een portie gehakt rundvlees. Strooi er een beetje fijne sjalot, augurken en kappertjes over, werk de toast af met toefjes tuinkers en lepel tenslotte wat dressing over de toast kannibaal.
Nutritionele informatie
D
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 568; energie (kCal): 136; vetten (g): 7,8; verzadigde vetten (g): 1,4; koolhydraten (g): 2,5; suikers (g): 1; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 14; zout (g): 2,1. Energie (kcal/portie): 318,1
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 568; energie (kCal): 136; vetten (g): 7,8; verzadigde vetten (g): 1,4; koolhydraten (g): 2,5; suikers (g): 1; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 14; zout (g): 2,1. Energie (kcal/portie): 318,1
Belgisch
Brunch,Picknick
Brunch
Ontbijt

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Druivenpitolie
5 cl

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Rundvlees
400 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Lea & Perrins Saus | Worcester
15 cl

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kappertjes | Surfines
Delhaize Kappertjes | Surfines
60 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
89
Natuurazijn
Delhaize Natuurazijn
1,5 l
  • little-lione.external.82792960.svg
0
52
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
Contrex Mineraalwater | Niet bruisend | PET
6 x 1 l
2+1 gratis
4
69
Tabasco | Groene peper
Tabasco Tabasco | Groene peper
6 cl
3
79
Mosterd | Zacht | Squeeze
Delhaize Mosterd | Zacht | Squeeze
300 gr
1
35
Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze
Oikos Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze
2 x 145 gr
-20% voor 3
2
95
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Ansjovis
Delhaize Ansjovis
90 gr
2
39
Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Augurken | Schijfjes | Zoetzuur
Delhaize Augurken | Schijfjes | Zoetzuur
320 gr
2+1 gratis
  • little-lione.external.82792960.svg
1
29
Kleine witte broodjes
Delhaize Kleine witte broodjes
300 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
59
Tuinkers | Vilt
Delhaize Tuinkers | Vilt
100 gr
1
09
Sjalot | Ui | Netje
Delhaize Sjalot | Ui | Netje
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99

Reeds in je keuken

Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Totaal:
€27,48