1
Kruid de sneden osso buco met peper en zout. Haal ze door de bloem, tik er het de overtollige bloem af en bak ze op een matig vuurtje aan de 2 kanten goudbruin, in een grote sauteerpan met de hete olijfolie en boter.
2
Snijd de geschilde wortel intussen in schijfjes. Snipper de selder, de sjalotten en de knoflook.
3
Haal het vlees uit de sauteerpan en fruit er de groenten, de knoflook, de tijm en de helft van de oregano gedurende 1 min. in. Leg er de sneetjes osso buco bovenop. Bestrooi ze met de Italiaanse kruidenmix en het bouillonpoeder. Voeg de rode wijn en de tomatenpulp toe. Zet het deksel op de pan en laat 1 u. op een heel zacht vuurtje sudderen. Haal het deksel van de pan en laat nog 1 u. koken. Breng verder op smaak.
4
Kook de linguine volgens de instructies op de verpakking. Serveer ze bij de osso buco. Werk af met de rest van de oregano.
1
Kruid de sneden osso buco met peper en zout. Haal ze door de bloem, tik er het de overtollige bloem af en bak ze op een matig vuurtje aan de 2 kanten goudbruin, in een grote sauteerpan met de hete olijfolie en boter.
2
Snijd de geschilde wortel intussen in schijfjes. Snipper de selder, de sjalotten en de knoflook.
3
Haal het vlees uit de sauteerpan en fruit er de groenten, de knoflook, de tijm en de helft van de oregano gedurende 1 min. in. Leg er de sneetjes osso buco bovenop. Bestrooi ze met de Italiaanse kruidenmix en het bouillonpoeder. Voeg de rode wijn en de tomatenpulp toe. Zet het deksel op de pan en laat 1 u. op een heel zacht vuurtje sudderen. Haal het deksel van de pan en laat nog 1 u. koken. Breng verder op smaak.
4
Kook de linguine volgens de instructies op de verpakking. Serveer ze bij de osso buco. Werk af met de rest van de oregano.