1
Breng een grote kookpot gezouten water aan de kook.
2
Snijd de courgettes en de kip in blokjes. Bak de courgetteblokjes samen met 3 el olie in een grote wok, op een hoog vuur. Haal ze uit de wok en bak er daarna de kip in. Kruid met peper en zout.
3
Pel en ontpit ondertussen de tomaten. Snijd ze daarna in grote stukken. Hak de knoflook en de ui fijn.
4
Leg de kip op een bord, zodra hij mooi goudbruin is. Laat de tomaten samen met de look, de ui en de rest van de olie zachtjes sudderen in de wok. Kruid bij met peper en zout en laat zachtjes sudderen.
5
Snijd de broccoli in roosjes en doe ze samen met de orecchiette in kokend water. Reken 4 min. kooktijd, zodra het water weer kookt. Giet alles af en doe in de wok. Voeg de courgettes, de tomaten en de kip toe, meng goed en breng verder op smaak.
6
Dien meteen op, afgewerkt met het gesnipperde lente-uitje. Bestrooi met wat geraspte parmigiano en geef er de harissa of Tabasco apart bij.
1
Breng een grote kookpot gezouten water aan de kook.
2
Snijd de courgettes en de kip in blokjes. Bak de courgetteblokjes samen met 3 el olie in een grote wok, op een hoog vuur. Haal ze uit de wok en bak er daarna de kip in. Kruid met peper en zout.
3
Pel en ontpit ondertussen de tomaten. Snijd ze daarna in grote stukken. Hak de knoflook en de ui fijn.
4
Leg de kip op een bord, zodra hij mooi goudbruin is. Laat de tomaten samen met de look, de ui en de rest van de olie zachtjes sudderen in de wok. Kruid bij met peper en zout en laat zachtjes sudderen.
5
Snijd de broccoli in roosjes en doe ze samen met de orecchiette in kokend water. Reken 4 min. kooktijd, zodra het water weer kookt. Giet alles af en doe in de wok. Voeg de courgettes, de tomaten en de kip toe, meng goed en breng verder op smaak.
6
Dien meteen op, afgewerkt met het gesnipperde lente-uitje. Bestrooi met wat geraspte parmigiano en geef er de harissa of Tabasco apart bij.