1
Snipper het citroengras, de knoflook, de sjalot en de gember fijn. Verwijder de pitten van het Spaanse pepertje en snipper eveneens fijn. Zet een pan op het vuur met wat olijfolie en stoof even aan. Voeg het water toe, de groentebouillon en de sojasaus. Laat de bouillon ongeveer 15 min zachtjes koken.
2
Halveer de baby-maïs en de sluimererwten en blancheer samen met de groene Thaise asperges in een pot kokend water.
3
Spoel de radijzen en snijd ze in fijne plakjes. Snipper ook de lenteuitjes fijn.
4
Voeg alle groenten samen in een soepterrine en voeg de sojascheuten en de gesnipperde koriander toe.
5
Kook de rijstnoedels gaar in gezouten water. Giet af, laat goed uitlekken en voeg toe aan de groenten.
6
Zeef nu de bouillon en laat er de sint-jakobsnoten gedurende 10 min in pocheren.
7
Giet nu de hete bouillon samen met de sint-jakobsnoten over de groenten en noedels in de soepterrine en serveer warm.
1
Snipper het citroengras, de knoflook, de sjalot en de gember fijn. Verwijder de pitten van het Spaanse pepertje en snipper eveneens fijn. Zet een pan op het vuur met wat olijfolie en stoof even aan. Voeg het water toe, de groentebouillon en de sojasaus. Laat de bouillon ongeveer 15 min zachtjes koken.
2
Halveer de baby-maïs en de sluimererwten en blancheer samen met de groene Thaise asperges in een pot kokend water.
3
Spoel de radijzen en snijd ze in fijne plakjes. Snipper ook de lenteuitjes fijn.
4
Voeg alle groenten samen in een soepterrine en voeg de sojascheuten en de gesnipperde koriander toe.
5
Kook de rijstnoedels gaar in gezouten water. Giet af, laat goed uitlekken en voeg toe aan de groenten.
6
Zeef nu de bouillon en laat er de sint-jakobsnoten gedurende 10 min in pocheren.
7
Giet nu de hete bouillon samen met de sint-jakobsnoten over de groenten en noedels in de soepterrine en serveer warm.