1
Kruid de tongfilets met peper en zout. Rol ze op met de graatkant naar buiten. Leg ze in een stoommandje. Stoom de tongrolletjes gaar boven de visfumet.
2
Maak de prei, de selderij en de wortelen schoon. Snijd ze in julienne met een mandoline. Pel de garnalen. Blancheer de groenten 1 minuut in de visfumet.
3
Leg de groenten in een bord met de tongrolletjes. Doe er de rauwe spinazie en de gepelde garnalen bij.
4
Smelt de boter en roer er de bloem door. Laat even bakken. Giet er de visfumet bij en laat indikken tot saus. Haal de saus van het vuur. Klop de eierdooiers los met de room. Doe de liaison bij de saus en kruid met peper en zout. Voeg er het citroensap aan toe en schuim op met een staafmixer.
5
Giet de saus bij de tongrolletjes met groenten.
1
Kruid de tongfilets met peper en zout. Rol ze op met de graatkant naar buiten. Leg ze in een stoommandje. Stoom de tongrolletjes gaar boven de visfumet.
2
Maak de prei, de selderij en de wortelen schoon. Snijd ze in julienne met een mandoline. Pel de garnalen. Blancheer de groenten 1 minuut in de visfumet.
3
Leg de groenten in een bord met de tongrolletjes. Doe er de rauwe spinazie en de gepelde garnalen bij.
4
Smelt de boter en roer er de bloem door. Laat even bakken. Giet er de visfumet bij en laat indikken tot saus. Haal de saus van het vuur. Klop de eierdooiers los met de room. Doe de liaison bij de saus en kruid met peper en zout. Voeg er het citroensap aan toe en schuim op met een staafmixer.
5
Giet de saus bij de tongrolletjes met groenten.