Tot en met 11 september, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLBTS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenOntbijtcake met muesli
Delhaize logo
  • Ontbijtcake met muesli

Ontbijtcake met muesli

Ontbijtcake met muesli
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
  • 600 g appelmoes met stukken
  • 60 g rozijnen
  • 100 g havervlokken
  • 60 g geroosterde hazelnoten
  • 2 el bruin lijnzaad
  • 2 el zonnebloempitten
  • 2 eieren op kamertemperatuur
  • 100 g boter
  • 100 g griessuiker
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 1 snuifje kaneel of specerijenmix voor speculoos
  • 1 zout
  • 600 g appelmoes met stukken
  • 60 g rozijnen
  • 100 g havervlokken
  • 60 g geroosterde hazelnoten
  • 2 el bruin lijnzaad
  • 2 el zonnebloempitten
  • 2 eieren op kamertemperatuur
  • 100 g boter
  • 100 g griessuiker
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 1 snuifje kaneel of specerijenmix voor speculoos
  • 1 zout

Begin met koken

: 15 min. + 1 uur baktijd
1
Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
2
Laat de rozijnen in een kommetje met warm water weken.
3
Meng de appelmoes met de bloem, voeg dan de gesmolten boter toe, de eieren, de havervlokken, het lijnzaad, de zonnebloempitten, de suiker, het zout en de specerijen. Meng zorgvuldig.
4
Hak de hazelnoten grof en doe ze bij het beslag, voeg ook de goed uitgelekte rozijnen toe. Meng.
5
Bekleed een grote cakevorm met bakpapier en doe er het beslag in. Laat 1 uur bakken in de oven. Laat 5 min. rusten, haal uit de vorm en laat op een taartrooster afkoelen.
1
Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
2
Laat de rozijnen in een kommetje met warm water weken.
3
Meng de appelmoes met de bloem, voeg dan de gesmolten boter toe, de eieren, de havervlokken, het lijnzaad, de zonnebloempitten, de suiker, het zout en de specerijen. Meng zorgvuldig.
4
Hak de hazelnoten grof en doe ze bij het beslag, voeg ook de goed uitgelekte rozijnen toe. Meng.
5
Bekleed een grote cakevorm met bakpapier en doe er het beslag in. Laat 1 uur bakken in de oven. Laat 5 min. rusten, haal uit de vorm en laat op een taartrooster afkoelen.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch,Kids
Brunch
Snack

Ingrediënten voor 1 persoon

Toon:

Compote | Appelen | Stukken | Bokaal
Materne Compote | Appelen | Stukken | Bokaal
600 gr
2de tegen -50%
1
99
Gedroogde rozijnen
Vahiné Gedroogde rozijnen
125 gr
2
45
Ontbijtgranen |Naturel | Havermout
Quaker Ontbijtgranen |Naturel | Havermout
450 gr
1+1 gratis
3
75
Hazelnoten | Gegrild
Delhaize Hazelnoten | Gegrild
200 gr
3
95
Lijnzaadmix | Chia | Sesam | Bio
RAW Organic Food Lijnzaadmix | Chia | Sesam | Bio
250 gr
Bio
    3
    05
    Geroosterde Zonnebloemzaden
    El Corte Ingles Geroosterde Zonnebloemzaden
    130 gr
    1
    39
    Suiker | Vervanger
    Zusto Suiker | Vervanger
    300 gr
    4
    29
    Tarwebloem
    Delhaize Tarwebloem
    1 kg
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    35
    Kruiden | Kaneel | Stokjes
    Delhaize Kruiden | Kaneel | Stokjes
    13 gr
    1
    19

    Reeds in je keuken

    Scharrel ei | Mix | 6st
    Delhaize Scharrel ei | Mix | 6st
    6 st
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    99
    Boter | Gezouten
    Paysan Breton Boter | Gezouten
    125 gr
    2
    39
    Kruiden | Zeezout
    Delhaize Kruiden | Zeezout
    95 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    29
    Totaal:
    €22,41