1
Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
2
Laat de rozijnen in een kommetje met warm water weken.
3
Meng de appelmoes met de bloem, voeg dan de gesmolten boter toe, de eieren, de havervlokken, het lijnzaad, de zonnebloempitten, de suiker, het zout en de specerijen. Meng zorgvuldig.
4
Hak de hazelnoten grof en doe ze bij het beslag, voeg ook de goed uitgelekte rozijnen toe. Meng.
5
Bekleed een grote cakevorm met bakpapier en doe er het beslag in. Laat 1 uur bakken in de oven. Laat 5 min. rusten, haal uit de vorm en laat op een taartrooster afkoelen.
1
Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
2
Laat de rozijnen in een kommetje met warm water weken.
3
Meng de appelmoes met de bloem, voeg dan de gesmolten boter toe, de eieren, de havervlokken, het lijnzaad, de zonnebloempitten, de suiker, het zout en de specerijen. Meng zorgvuldig.
4
Hak de hazelnoten grof en doe ze bij het beslag, voeg ook de goed uitgelekte rozijnen toe. Meng.
5
Bekleed een grote cakevorm met bakpapier en doe er het beslag in. Laat 1 uur bakken in de oven. Laat 5 min. rusten, haal uit de vorm en laat op een taartrooster afkoelen.