Giet de bloem in een kom, maak een kuiltje in het midden en doe hier de eieren, de suiker, de vanillesuiker, het zout en de vloeibare boter in. Meng en doe er langzaam de melk bij terwijl je blijft roeren tot een glad papje. Laat rusten.
2
Schil de appels en snij in schijfjes. Smelt de boter in de pan en laat de suiker erin karamelliseren en leg er vervolgens de appelschijfjes in.
3
Giet er een goeie pollepel deeg op en laat kleuren. Draai om wanneer de onderkant mooi gekleurd is en laat nu de bovenkant kleuren.
1
Giet de bloem in een kom, maak een kuiltje in het midden en doe hier de eieren, de suiker, de vanillesuiker, het zout en de vloeibare boter in. Meng en doe er langzaam de melk bij terwijl je blijft roeren tot een glad papje. Laat rusten.
2
Schil de appels en snij in schijfjes. Smelt de boter in de pan en laat de suiker erin karamelliseren en leg er vervolgens de appelschijfjes in.
3
Giet er een goeie pollepel deeg op en laat kleuren. Draai om wanneer de onderkant mooi gekleurd is en laat nu de bovenkant kleuren.