Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenMozzarellasalade met perziken en ham
Delhaize logo
  • Mozzarellasalade met perziken en ham
    C

Mozzarellasalade met perziken en ham

Mozzarellasalade met perziken en hamC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 70 g rauwe ham ‘Prosciutto crudo 30 mesi Rosa ‬‬‬‬‬‭dell’Angelo’
  • 200 g frambozen
  • 3 gele perziken
  • 3 witte perziken
  • 10 g rucola
  • 500 g mozzarella di bufala
  • 10 g verse koriander
  • 10 g verse muntblaadjes
  • 15 g verse basilicumblaadjes
  • 10 g verse dragon
  • 1/2 citroen (sap)
  • 1 kl rietsuiker
  • 2 el balsamicoazijn
  • 1 el sojasaus
  • 4 el olijfolie extra zuiver
  • 1 mespunt Espelettepeper
  • 70 g rauwe ham ‘Prosciutto crudo 30 mesi Rosa ‬‬‬‬‬‭dell’Angelo’
  • 200 g frambozen
  • 3 gele perziken
  • 3 witte perziken
  • 10 g rucola
  • 500 g mozzarella di bufala
  • 10 g verse koriander
  • 10 g verse muntblaadjes
  • 15 g verse basilicumblaadjes
  • 10 g verse dragon
  • 1/2 citroen (sap)
  • 1 kl rietsuiker
  • 2 el balsamicoazijn
  • 1 el sojasaus
  • 4 el olijfolie extra zuiver

Begin met koken

: 25 min.
1
‭Snijd de perziken en de mozzarella in ‬‬‬‭fijne sneetjes. Neem de helft van de frambozen en halveer ze. ‬‬‬‬‬‬‬
2
Maak de vinaigrette: mix de ‬‬‬‭ingrediënten voor de vinaigrette in ‬‬‬‭de blender: de helft van de frambozen, het citroensap, het rietsuiker, de balsamicoazijn, de sojasaus, de olijfolie extrazuiver, 1/3 van de verse basilicumblaadjes en de Espelettepeper. Laat de vinaigrette even ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‭rusten.‬‬‬‬‬
3
Maak een carpaccio of salade ‬‬‬‭door op elk bord de sneetjes perzik, ‬‬‬‭de frambozen, de rauwe ham en de ‬‬‬‭mozzarella mooi te draperen. Werk ‬‬‬‭af met de rucola, de verse kruiden en ‬‬‬‭enkele druppeltjes vinaigrette.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
1
‭Snijd de perziken en de mozzarella in ‬‬‬‭fijne sneetjes. Neem de helft van de frambozen en halveer ze. ‬‬‬‬‬‬‬
2
Maak de vinaigrette: mix de ‬‬‬‭ingrediënten voor de vinaigrette in ‬‬‬‭de blender: de helft van de frambozen, het citroensap, het rietsuiker, de balsamicoazijn, de sojasaus, de olijfolie extrazuiver, 1/3 van de verse basilicumblaadjes en de Espelettepeper. Laat de vinaigrette even ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‭rusten.‬‬‬‬‬
3
Maak een carpaccio of salade ‬‬‬‭door op elk bord de sneetjes perzik, ‬‬‬‭de frambozen, de rauwe ham en de ‬‬‬‭mozzarella mooi te draperen. Werk ‬‬‬‭af met de rucola, de verse kruiden en ‬‬‬‭enkele druppeltjes vinaigrette.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 626; energie (kCal): 151; vetten (g): 10,6; verzadigde vetten (g): 5,5; koolhydraten (g): 6,8; suikers (g): 6; vezels (g): ; eiwitten (g): 6,4; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 642,35
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 626; energie (kCal): 151; vetten (g): 10,6; verzadigde vetten (g): 5,5; koolhydraten (g): 6,8; suikers (g): 6; vezels (g): ; eiwitten (g): 6,4; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 642,35
Gluten vrij
Diner
Zomer
Bijgerechten

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Perzik
3

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Piment d'espelette
1 mespunt

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Ham | Superano | Sneden
Grega Ham | Superano | Sneden
80 gr
2de tegen -50%
3
99
Frambozen
Delhaize Frambozen
2 × 125 gr
2 voor €5
2
99
Rucola | Rode biet
Delhaize Rucola | Rode biet
75 gr
1
79
Mozzarella | Cucina
Galbani Mozzarella | Cucina
2 × 400 gr
4
99
Kruiden | Koriander | Blaadjes
Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
-10% voor 3
2
95
Munt | Verpakt
Delhaize Munt | Verpakt
20 gr
1
49
Kruiden | Basilicum
Santa Maria Kruiden | Basilicum
10 gr
-10% voor 3
3
35
Kruiden | Dragon
Santa Maria Kruiden | Dragon
2 × 7 gr
-10% voor 3
2
95
Citroen | 1 st
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
0
69
Suiker | Bruin | Kandijsmaak
Delhaize Suiker | Bruin | Kandijsmaak
500 gr
1
59
Azijn | Balsamico | Modena
Delhaize Azijn | Balsamico | Modena
50 cl
2
09
Saus | Soja
Suzi Wan Saus | Soja
14,3 cl
4
15

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Totaal:
€43,95