1
Kook de linzen volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en meng ze met 2 el olijfolie, peper en zout.
2
Verwarm de oven intussen voor op 200°C. Snijd de aubergine en de courgette in dikke schijfjes. Bedek een ovenplaat met bakpapier en verdeel er de groenteschijfjes over. Smeer ze in met 4 el olijfolie, bestrooi ze met komijn en koriander en schuif ze 15 min. in de oven.
3
Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking.
4
Giet het sap uit de verpakking van de rode bieten in een kom. Snijd 125 g rode bieten in heel kleine blokjes. Voeg 4 el olijfolie toe, de azijn, zout en - naar eigen smaak - ook citroensap en chili.
5
Snijd de gekonfijte citroen in heel kleine blokjes en meng ze met de hummus. Hak de peterselie grof.
6
Meng de linzen en de pasta. Breng verder op smaak en serveer met de (gepeperde en gezouten) gegrilde groenten, de citroenhummus, de olijven en de peterselie. Geef er de rodebietensalsa bij.
1
Kook de linzen volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en meng ze met 2 el olijfolie, peper en zout.
2
Verwarm de oven intussen voor op 200°C. Snijd de aubergine en de courgette in dikke schijfjes. Bedek een ovenplaat met bakpapier en verdeel er de groenteschijfjes over. Smeer ze in met 4 el olijfolie, bestrooi ze met komijn en koriander en schuif ze 15 min. in de oven.
3
Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking.
4
Giet het sap uit de verpakking van de rode bieten in een kom. Snijd 125 g rode bieten in heel kleine blokjes. Voeg 4 el olijfolie toe, de azijn, zout en - naar eigen smaak - ook citroensap en chili.
5
Snijd de gekonfijte citroen in heel kleine blokjes en meng ze met de hummus. Hak de peterselie grof.
6
Meng de linzen en de pasta. Breng verder op smaak en serveer met de (gepeperde en gezouten) gegrilde groenten, de citroenhummus, de olijven en de peterselie. Geef er de rodebietensalsa bij.