1
Meng de honing, het sap van ½ limoen, 2 el olijfolie, het paprikapoeder, het komijnpoeder en chilipoeder (naar eigen smaak). Leg de kipfilets in deze marinade, bestrijk ze langs alle kanten, dek af en laat 1 u in de koelkast marineren. Kort de lente-uitjes in, snijd ze in lange slierten en laat ze 1 u in koud water weken.
2
Bak de kipfilets, met de marinade, op een zacht vuurtje goudbruin in een braadpan.
3
Laat intussen de rode bonen uitlekken en spoel ze. Meng de bonen met de gehalveerde kerstomaten, de uitgelekte lente-uitjes, de fijngesnipperde rode pepers, de koriander, de rest van olijfolie, het sap van 2 limoenen en zout.
4
Dresseer alles op een schaal, met plakjes avocado en sneetjes kip. Werk af met limoenpartjes en serveer.
1
Meng de honing, het sap van ½ limoen, 2 el olijfolie, het paprikapoeder, het komijnpoeder en chilipoeder (naar eigen smaak). Leg de kipfilets in deze marinade, bestrijk ze langs alle kanten, dek af en laat 1 u in de koelkast marineren. Kort de lente-uitjes in, snijd ze in lange slierten en laat ze 1 u in koud water weken.
2
Bak de kipfilets, met de marinade, op een zacht vuurtje goudbruin in een braadpan.
3
Laat intussen de rode bonen uitlekken en spoel ze. Meng de bonen met de gehalveerde kerstomaten, de uitgelekte lente-uitjes, de fijngesnipperde rode pepers, de koriander, de rest van olijfolie, het sap van 2 limoenen en zout.
4
Dresseer alles op een schaal, met plakjes avocado en sneetjes kip. Werk af met limoenpartjes en serveer.