⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenVegetarische nasi goreng
Delhaize logo
  • Vegetarische nasi goreng

Vegetarische nasi goreng

Vegetarische nasi goreng
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 eieren
  • 300 g bloemkool
  • 300 g wortelen
  • 1 courgette
  • 300 g gedopte edamameboontjes
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 250 g basmatirijst
  • 3 el gesuikerde sojasaus
  • 2 el tomatenconcentraat
  • 6 el olijfolie
  • 1 bussel koriander
  • peper
  • 1/2 citroen
  • 4 eieren
  • 300 g bloemkool
  • 300 g wortelen
  • 1 courgette
  • 300 g gedopte edamameboontjes
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 250 g basmatirijst
  • 3 el gesuikerde sojasaus
  • 2 el tomatenconcentraat
  • 6 el olijfolie
  • 1 bussel koriander
  • peper
  • 1/2 citroen

Begin met koken

: 25 min.
1
Kook de basmatirijst volgens de instructies op de verpakking.
2
Snijd de bloemkool in fijne plakjes. Snijd de wortelen met een schilmesje in lange slierten. Rasp de courgette overlangs tot spaghetti, met de grove kant van de rasp. Snipper de lente-uitjes fijn en fruit ze in een wok of in een grote sauteerpan met 4 el olijfolie. Voeg na 1 min de bloemkool toe. Voeg na 2 min de wortelen en de courgettes toe. Laat nog 5 min bakken.
3
Voeg de rijst en de ontdooide edamameboontjes toe in de wok. Giet er de sojasaus bij, samen met het tomatenconcentraat en het sap van de citroen. Fruit al roerend op een vrij hoog vuur.
4
Bak intussen 4 spiegeleieren in 2 el olijfolie en kruid ze met peper.
5
Werk de rijst af met plukjes koriander. Verdeel de nasi goreng over de borden, leg er telkens 1 ei bovenop en dien meteen op.
1
Kook de basmatirijst volgens de instructies op de verpakking.
2
Snijd de bloemkool in fijne plakjes. Snijd de wortelen met een schilmesje in lange slierten. Rasp de courgette overlangs tot spaghetti, met de grove kant van de rasp. Snipper de lente-uitjes fijn en fruit ze in een wok of in een grote sauteerpan met 4 el olijfolie. Voeg na 1 min de bloemkool toe. Voeg na 2 min de wortelen en de courgettes toe. Laat nog 5 min bakken.
3
Voeg de rijst en de ontdooide edamameboontjes toe in de wok. Giet er de sojasaus bij, samen met het tomatenconcentraat en het sap van de citroen. Fruit al roerend op een vrij hoog vuur.
4
Bak intussen 4 spiegeleieren in 2 el olijfolie en kruid ze met peper.
5
Werk de rijst af met plukjes koriander. Verdeel de nasi goreng over de borden, leg er telkens 1 ei bovenop en dien meteen op.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Vegetarisch
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Courgette
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Bloemkoolroosjes
Delhaize Bloemkoolroosjes
400 gr
2de tegen -50%
3
29
Gestoomde worteltjes
* Gestoomde worteltjes
2 × 250 gr
2
99
Bonen | Edemame
Bonduelle Bonen | Edemame
2 × 160 gr
3
29
Rijst | Basmati | Kookbuiltje
Bosto Rijst | Basmati | Kookbuiltje
4 x 75 gr
2
35
Saus | Soja
Suzi Wan Saus | Soja
14,3 cl
4
15
Tomaten | Puree
Delhaize Tomaten | Puree
3 x 70 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
19
Kruiden | Koriander | Blaadjes
Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
2
95
Citroen | 1 st
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
0
69

Reeds in je keuken

Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Totaal:
€27,18