1
Snijd de zalm in grote blokjes (1,5 op 1,5 cm) en houd 100 g apart. Doe de rest in een kom, kruid lichtjes met zout en overgiet volledig met het sap van de limoenen. Dek af en laat 1.30 u in de koelkast rusten.
2
Snipper de lente-uitjes, doe ze in een kom en bedek ze met koud water. Laat ze in de koelkast rusten en vervang het water 1 à 2 keer, om hun smaak wat te verzachten.
3
Snijd het vruchtvlees van de avocado’s in blokjes en meng ze met het sap van de citroen. Halveer de kerstomaten en snijd de olijven in kleine stukjes. Hak de rode peper fijn en pluk de blaadjes van de koriander. Rist eventueel de rode bessen af.
4
Meng al deze ingrediënten in een schaal. Voeg de frambozen toe, samen met de rauwe zalm en de uitgelekte gemarineerde zalm. Dien koel op. Grote blokjes zalm blijven binnenin nog wat rauw.
1
Snijd de zalm in grote blokjes (1,5 op 1,5 cm) en houd 100 g apart. Doe de rest in een kom, kruid lichtjes met zout en overgiet volledig met het sap van de limoenen. Dek af en laat 1.30 u in de koelkast rusten.
2
Snipper de lente-uitjes, doe ze in een kom en bedek ze met koud water. Laat ze in de koelkast rusten en vervang het water 1 à 2 keer, om hun smaak wat te verzachten.
3
Snijd het vruchtvlees van de avocado’s in blokjes en meng ze met het sap van de citroen. Halveer de kerstomaten en snijd de olijven in kleine stukjes. Hak de rode peper fijn en pluk de blaadjes van de koriander. Rist eventueel de rode bessen af.
4
Meng al deze ingrediënten in een schaal. Voeg de frambozen toe, samen met de rauwe zalm en de uitgelekte gemarineerde zalm. Dien koel op. Grote blokjes zalm blijven binnenin nog wat rauw.