Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenMechelse koekoek met rozemarijnaardappelen
Delhaize logo

Mechelse koekoek met rozemarijnaardappelen

Mechelse koekoek met rozemarijnaardappelen
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 citroen
  • 1 zakje groene sla
  • 4 kippenbouten van Mechelse koekoek
  • 4 gousses knoflookteentjes, gehakt
  • 1,5 pointes kruidenmayonaise
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • 1 kg aardappel
  • 1 takje rozemarijn
  • 20 zwarte olijven
  • 1 citroen
  • 1 zakje groene sla
  • 4 kippenbouten van Mechelse koekoek
  • 4 gousses knoflookteentjes, gehakt
  • 1,5 pointes kruidenmayonaise
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • 1 kg aardappel
  • 1 takje rozemarijn
  • 20 zwarte olijven

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op 190°C.
2
Maak de aardappelen goed schoon.
3
Spoel de koekoeksbouten, dep ze af en wrijf ze in met peper en zout.
4
Schik de bouten samen met de aardappelen, rozemarijn, olijven, knoflook en citroen in een ovenschaal met olijfolie.
5
Bak in de oven gedurende 35 minuten.
6
Plaats de schotel vervolgens onder de grill totdat de koekoek een krokant korstje heeft.
7
Serveer op de borden met groene slablaadjes en een toefje kruidenmayonaise.
1
Verwarm de oven voor op 190°C.
2
Maak de aardappelen goed schoon.
3
Spoel de koekoeksbouten, dep ze af en wrijf ze in met peper en zout.
4
Schik de bouten samen met de aardappelen, rozemarijn, olijven, knoflook en citroen in een ovenschaal met olijfolie.
5
Bak in de oven gedurende 35 minuten.
6
Plaats de schotel vervolgens onder de grill totdat de koekoek een krokant korstje heeft.
7
Serveer op de borden met groene slablaadjes en een toefje kruidenmayonaise.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Belgisch
Gluten vrij
Kids,Moederdag
Diner
Hoofdgerecht