1
Verwarm de oven voor op 190°C.
2
Maak de aardappelen goed schoon.
3
Spoel de koekoeksbouten, dep ze af en wrijf ze in met peper en zout.
4
Schik de bouten samen met de aardappelen, rozemarijn, olijven, knoflook en citroen in een ovenschaal met olijfolie.
5
Bak in de oven gedurende 35 minuten.
6
Plaats de schotel vervolgens onder de grill totdat de koekoek een krokant korstje heeft.
7
Serveer op de borden met groene slablaadjes en een toefje kruidenmayonaise.
1
Verwarm de oven voor op 190°C.
2
Maak de aardappelen goed schoon.
3
Spoel de koekoeksbouten, dep ze af en wrijf ze in met peper en zout.
4
Schik de bouten samen met de aardappelen, rozemarijn, olijven, knoflook en citroen in een ovenschaal met olijfolie.
5
Bak in de oven gedurende 35 minuten.
6
Plaats de schotel vervolgens onder de grill totdat de koekoek een krokant korstje heeft.
7
Serveer op de borden met groene slablaadjes en een toefje kruidenmayonaise.