1
Doe 2 eetlepels olijfolie in een diepe pan en bak er het vlees en de gehakte ui in aan, breek de massa met een spatel in kleine stukjes. Bestrooi, wanneer alles bruin gebakken is, met de specerijen. Roer 1 min., voeg dan de passata toe. Zet een deksel op de pan en laat 10 min. sudderen op zacht vuur.
2
Giet de rode bonen in een zeef en spoel ze goed onder koud stromend water. Doe ze bij in de pan en laat alles nog 5 min. sudderen zonder deksel.
3
Hak ondertussen de sla, spoel en zwier droog. Snij de avocado’s in plakjes en rasp de cheddar grof. Klop 3 eetlepels olijfolie met het sap van de limoen, peper en zout.
4
Leg de Torti’wraps tussen 2 borden en verwarm ze in de microgolfoven (2 min op 900 W).
5
Serveer al de ingrediënten in aparte schaaltjes, zodat iedereen naar eigen smaak zijn burrito kan bereiden.
1
Doe 2 eetlepels olijfolie in een diepe pan en bak er het vlees en de gehakte ui in aan, breek de massa met een spatel in kleine stukjes. Bestrooi, wanneer alles bruin gebakken is, met de specerijen. Roer 1 min., voeg dan de passata toe. Zet een deksel op de pan en laat 10 min. sudderen op zacht vuur.
2
Giet de rode bonen in een zeef en spoel ze goed onder koud stromend water. Doe ze bij in de pan en laat alles nog 5 min. sudderen zonder deksel.
3
Hak ondertussen de sla, spoel en zwier droog. Snij de avocado’s in plakjes en rasp de cheddar grof. Klop 3 eetlepels olijfolie met het sap van de limoen, peper en zout.
4
Leg de Torti’wraps tussen 2 borden en verwarm ze in de microgolfoven (2 min op 900 W).
5
Serveer al de ingrediënten in aparte schaaltjes, zodat iedereen naar eigen smaak zijn burrito kan bereiden.