1
Doe de diepgevroren groenten in een kookpot. Voeg de grofgehakte ui toe, de teentjes knoflook in stukken, het verkruimelde bouillonblokje, de venkelzaadjes, de gerookte paprika en de tomatenblokjes. Vul het blik met water en giet het in de kookpot. Breng aan de kook en laat 20 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
2
Snijd het stokbrood in sneetjes en gril ze 5 min. in een voorverwarmde oven van 200°C of in een braadpan zonder toevoeging van vetstof.
3
Voeg de olijfolie in de kookpot toe, haal de pan van het vuur en mix fijn (voeg indien nodig naar eigen smaak nog een beetje water toe). Breng opnieuw aan de kook. Snijd de kabeljauw in grote blokjes, dompel ze in de soep, haal de pan van het vuur, zet er het deksel op en laat 3 min. rusten.
4
Breng verder op smaak, voeg de grijze garnalen toe en serveer met brood.
1
Doe de diepgevroren groenten in een kookpot. Voeg de grofgehakte ui toe, de teentjes knoflook in stukken, het verkruimelde bouillonblokje, de venkelzaadjes, de gerookte paprika en de tomatenblokjes. Vul het blik met water en giet het in de kookpot. Breng aan de kook en laat 20 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
2
Snijd het stokbrood in sneetjes en gril ze 5 min. in een voorverwarmde oven van 200°C of in een braadpan zonder toevoeging van vetstof.
3
Voeg de olijfolie in de kookpot toe, haal de pan van het vuur en mix fijn (voeg indien nodig naar eigen smaak nog een beetje water toe). Breng opnieuw aan de kook. Snijd de kabeljauw in grote blokjes, dompel ze in de soep, haal de pan van het vuur, zet er het deksel op en laat 3 min. rusten.
4
Breng verder op smaak, voeg de grijze garnalen toe en serveer met brood.