1
Schil de wortelen en snijd alle groenten in stukken.
2
Blancheer de minimais, de asperges, de sluimererwten, de broccoliroosjes en de wortelen 2 min in gezouten water en laat ze meteen schrikken in ijswater zodat ze hun kleur behouden.
3
Trek de sneden brood in stukken en bak krokant in 1 el olijfolie.
4
Haal het vlees uit de kreeft en snijd in mooie stukken. Bewaar ook de scharen en enkele pootjes.
5
Snijd de ganzenleverpastei in blokjes.
6
Snijd de vijgen in kwartjes.
7
Maak een vinaigrette van 5 cl olijfolie, het citroensap, peper en zout.
8
Doe de groenten in een mooie kom of schaal en giet er de vinaigrette over.
9
Schik de vijgen, de croutons, de stukken kreeft en de blokjes ganzenleverpastei erbij, werk af met enkele takjes dille en dien meteen op.
1
Schil de wortelen en snijd alle groenten in stukken.
2
Blancheer de minimais, de asperges, de sluimererwten, de broccoliroosjes en de wortelen 2 min in gezouten water en laat ze meteen schrikken in ijswater zodat ze hun kleur behouden.
3
Trek de sneden brood in stukken en bak krokant in 1 el olijfolie.
4
Haal het vlees uit de kreeft en snijd in mooie stukken. Bewaar ook de scharen en enkele pootjes.
5
Snijd de ganzenleverpastei in blokjes.
6
Snijd de vijgen in kwartjes.
7
Maak een vinaigrette van 5 cl olijfolie, het citroensap, peper en zout.
8
Doe de groenten in een mooie kom of schaal en giet er de vinaigrette over.
9
Schik de vijgen, de croutons, de stukken kreeft en de blokjes ganzenleverpastei erbij, werk af met enkele takjes dille en dien meteen op.