1
Zet een pannetje op een zacht vuur met de visfumet en het water. Voeg het sap van de citroen toe en kruid stevig met peper en zout. Laat het theezakje enkele minuten in de bouillon trekken. Let op: groene thee kan snel te bitter worden, dus laat niet té lang trekken.
2
Snijd de paksoi en de venkel in reepjes en de lente-uitjes in fijne ringen. Voeg alles samen met de pastis bij de theesoep en laat nog 5 min doorgaren.
3
Zet het vuur een beetje zachter en laat de sint-jakobsvruchten voor zo’n 4 min garen in de soep.
4
Snijd de kerstomaatjes in 4. Verdeel de soep over de borden en werk af met de kerstomaatjes en verse groene kruiden. Kruid eventueel nog even bij en val dan onmiddellijk aan.
1
Zet een pannetje op een zacht vuur met de visfumet en het water. Voeg het sap van de citroen toe en kruid stevig met peper en zout. Laat het theezakje enkele minuten in de bouillon trekken. Let op: groene thee kan snel te bitter worden, dus laat niet té lang trekken.
2
Snijd de paksoi en de venkel in reepjes en de lente-uitjes in fijne ringen. Voeg alles samen met de pastis bij de theesoep en laat nog 5 min doorgaren.
3
Zet het vuur een beetje zachter en laat de sint-jakobsvruchten voor zo’n 4 min garen in de soep.
4
Snijd de kerstomaatjes in 4. Verdeel de soep over de borden en werk af met de kerstomaatjes en verse groene kruiden. Kruid eventueel nog even bij en val dan onmiddellijk aan.