Verwarm een grote kookpot gezouten water en kook er de pasta ‘al dente’ in.
2
Maak intussen de paddenstoelen schoon (zonder water, wrijf ze gewoon met keukenpapier) en snijd de grootste in 2. Hak de sjalotjes, het teentje knoflook en de helft van de salie fijn. Fruit alles op een vrij hoog vuur, in een grote sauteerpan met de olie en de boter. Besprenkel met citroensap; kruid met zout en peper.
3
Voeg de uitgelekte pasta en de rest van de gehakte salie toe in de sauteerpan. Meng goed en dien meteen op, met de geraspte Etivaz.
1
Verwarm een grote kookpot gezouten water en kook er de pasta ‘al dente’ in.
2
Maak intussen de paddenstoelen schoon (zonder water, wrijf ze gewoon met keukenpapier) en snijd de grootste in 2. Hak de sjalotjes, het teentje knoflook en de helft van de salie fijn. Fruit alles op een vrij hoog vuur, in een grote sauteerpan met de olie en de boter. Besprenkel met citroensap; kruid met zout en peper.
3
Voeg de uitgelekte pasta en de rest van de gehakte salie toe in de sauteerpan. Meng goed en dien meteen op, met de geraspte Etivaz.